Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói Vélemény - Sörélesztő és aCknes® gél

15hetkvasarloi-vissz-soreleszto-acknes-gel-bea.jpg

Van egy bőr- és hajszépítő mikronizált sörélesztő tablettánk, és egy aCknes® névre hallgató gélünk, ami pattanások és mitesszerek ellen hatékony. A két termékben az a közös, hogy azt, Edina – a képen mellettem álló mosolygós lány -, egyszerre alkalmazta nagy megelégedéssel, és ezt vissza is jelezte Nekünk személyesen! :)

Kiderült, hogy Edina többféle hajvitamint kipróbált már korábban, de igazán ez a sörélesztő kivonat >>> vált be neki igazán. Most éppen a 3. dobozzal fogyasztja ezt a különleges, mikronizált technológiával készült hajszépítőt, ami számos szerves tápanyagot rejt magában. Milyen változásokat tapasztalt magán Edina?

Mikronizált sörélesztő tabletta

 „Mióta fogyasztom szemmel láthatóan sokkal fényesebb és erősebb a hajam! Sokat dúsított is rajta… egyszóval sokkal szebb minden tekintetben!  Még a bőrömet is megszépítette és rendbe hozta. Nagyon megkedveltem ezt a tablettát, innentől kezdve ragaszkodom hozzá!”

aCknes® gél 

Edina másik nagy kedvence az aCknes® gél , amit külsőleg használ, mert az igen látványosan rendbe hozta bőrét, pontosabban kezelte pattanásait és a mitesszereit! Az aCknes® gél  hatékonyságát egyébként nem csak Edina, de klinikai tesztek is alátámasztják. Ennek a gyorsan felszívódó és átlátszó gélnek a fő hatóanyaga az eredeti ausztrál teafa olaj, ami minimum 38% terpén tartalommal rendelkezik.

Gátolja az aknét okozó baktérium növekedését, tisztán tartja a bőr pórusait és megakadályozza a pattanások, mitesszerek, gyulladások és hegek kialakulását. Itt további vásárlói hozzászólásokat olvashatsz az aCknes® gélről! >>>

❤ Edina köszönjük, hogy megosztottad velünk a saját kézből szerzett tapasztalataidat! Bízunk benne, hogy másoknak is segítségére lesz véleményed. ❤


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.