Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Sikeres hormonrendezés ligetszépe olajjal

Ligetszépe a természetes hormonrendező!

A képen Sz. Lászlóné vásárlónkat láthatjátok, aki néhány hónapja tért be hozzánk azzal a kérdéssel, hogy tudnánk-e számára valami természetes hormonrendezőt ajánlani. Nem volt kérdés, hogy a legtöbb visszajelzéssel élő kivonatunkat ajánljuk, ami ligetszépéből nyert Omega zsírsavat, a gamma-linolénsavat  koncentrálja. – erről a termékről a kiemelésre kattintva, tovább is tudtok olvasni!

Természetesen az eredmény most sem maradt el! Vendégünk elégedettségének bizonyítéka, hogy 2 hónapi alkalmazás után megannyi pozitív változást megtapasztalva, ma is azért érkezett hozzánk, hogy újabb kúraadagot vásároljon.

0815vasarloi-visszajezesligetszepe-kapszula.jpg

Vendégünk hormonális eredetű panaszai és főként zavaró hőhullámai miatt fogott kúrába. 2 hónapos kúrája alatt folyamatosan tapasztalt pozitív változásokat, sőt már az első 2-3 hét után!  

„Két, három hét után azt tapasztaltam, hogy a hajam és a bőröm megszépült és erős. A mindig gondot okozó hőhullámaim mértéke is a felére csökkent.”

Nagyon köszönjük a visszajelzést!

Próbáld ki Te is! 


Figyelem a ligetszépe olaj kapszula új csomagolást kapott!

A standardizált ligetszépe olaj kapszula kedvezőbb árat és nagyobb kiszerelést kapott, új csomagolással egybe kötve. Ez a formula gluténmentes igazolással is rendelkezik.

  • Kétségtelenül a ligetszépe olaj a legszenzációsabb felfedezés a C-vitamin óta! Hogy miért? Olvass csak tovább!

MOST DUOPACK AKCIÓBAN IS! Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.