Vásárlói vélemény: Sikeres hormonrendezés Ligetszépével

Ligetszépe a természetes hormonrendező!

A képen Sz. Lászlóné vásárlónkat láthatjátok, aki néhány hónapja tért be hozzánk azzal a kérdéssel, hogy tudnánk-e számára valami természetes hormonrendezőt ajánlani. Nem volt kérdés, hogy a legtöbb visszajelzéssel élő Gold-Vit® kivonatunkat ajánljuk, ami ligetszépéből nyert Omega zsírsavat, a gamma-linolénsavat  koncentrálja. – erről a termékről a kiemelésre kattintva, tovább is tudtok olvasni!

Természetesen az eredmény most sem maradt el! Vendégünk elégedettségének bizonyítéka, hogy 2 hónapi alkalmazás után megannyi pozitív változást megtapasztalva, ma is azért érkezett hozzánk, hogy újabb kúraadagot vásároljon.

0815vasarloi-visszajezesligetszepe-kapszula.jpg

Vendégünk hormonális eredetű panaszai és főként zavaró hőhullámai miatt fogott kúrába. 2 hónapos kúrája alatt folyamatosan tapasztalt pozitív változásokat, sőt már az első 2-3 hét után!  

„Két, három hét után azt tapasztaltam, hogy a hajam és a bőröm megszépült és erős. A mindig gondot okozó hőhullámaim mértéke is a felére csökkent.”

Nagyon köszönjük a visszajelzést!

Próbáld ki Te is!

Gold-Vit® Ligetszépe olajkoncentrátum

Innovatív formula, ami ajánlott mindenki számára a bőr és a haj egészségéért, és különösen azon nők számára, akik hormonális rendszerük felett szeretnék visszaszerezni az irányítást.

Az olajkivonat egy FlowCaps® névre hallgató, szabadalmazott kapszulatokban elhelyezett koncentrátum, ami gamma-linolénsavra (GLA) standardizált ligetszépe olajat, A- és E-vitamint, továbbá biotint tartalmaz.

A FlowCaps® folyadéktechnológia garantálja a gyors felszívódást a szervezetben és a felhasznált összetevők kiváló minőségét.

0815vasarloi-visszajezesligetszepe-kapszula2.jpg

  • A fejlett folyadéktechnológia innovatív pelletekkel biztosítja a gyors felszívódást és az aktív összetevők magas szintű biohasznosulását.

  •  A kemény zselatinkapszula védi az aktív hatóanyagokat az oxidáció ellen.

  •  Az egyedülálló lezáró rendszer biztosítja az értékes tulajdonságok megőrzését és a készítmény kiváló minőségét.

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇