Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Refluxomra bevált a fermentált papaya koncentrátum

Andi, reflux miatt tért be hozzánk, és panaszaira természetes segítséget keresett. Ahogy felsorolta a kellemetlen tüneteket (gyomorégés, szegycsont mögötti fájdalom, savanyú íz a szájban, puffadás), már adtuk is kezébe a Fermentált papaya koncentrátumot, amely jótékony tulajdonságait a Saccharomyces boulardii nevű probiotikus élesztőgombával történő fermentálásnak köszönheti. Elláttuk még Andi néhány jó tanáccsal, és megállapodtunk abban, hogy 60 nap múlva találkozunk.

Vásárlói vélemény: Refluxomra bevált a fermentált papaya koncentrátum

Tökéletesen bevált nekem a papaya koncentrátum

„ Annyira bevált nekem a papaya koncentrátum, hogy folytatom tovább a kúrát.” - Ezekkel a szavakkal lépett be Andi hozzánk, arcán nagy mosollyal.

„Számtalan savlekötőt kipróbáltam már, de mind csak ideig – óráig jelentett megoldást. Ami igazán meglepett, hogy alig kezdtem el inni a fermentált papayát már par nap múlva azt tapasztaltam, mintha kevésbé puffadnék és jobb lenne az emésztésem is. Szorgalmasan végigcsináltam a 60 napot, közben megfogadtam a tanácsaitokat is; elhagytam a tejet, tudatosan ellensúlyozom az engem érő napi stresszt - és bizony valóban látványos javulást értem el. A biztonság kedvéért még egyszer 60 napot megcsinálok, szerintem jót fog tenni.”

Köszönjük Andi a visszajelzésed, nagyon örülünk a sikerednek!

Mi az a reflux?

Refluxról akkor beszélünk, ha a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe és égő érzést okoz. Ezzel az állapottal már mindenki találkozott, azonban, fontos, hogy megkülönböztessük az időnként előforduló és az általánossá váló jelenséget. Az utóbbi esetén életmódváltásra és célzott kiegészítőkre van szükség.

5 árulkodó jel, hogy refluxod van

  • gyakori gyomorégés
  • fájdalom a gyomorszájnál
  • éles fájdalom a szegycsont mögött
  • puffadás, teltségérzet
  • torokban jelentkező maró érzés

Jó emésztés természetesen fermentált papayával!

Fermentált papaya koncentrátum jótékony hatását a Saccharomyces boulardii nevű probiotikus élesztőgombának köszönheti, amivel a papaya fermentálása történik. A fermentálás során új vegyületek keletkeznek (fenolsavak, antioxidánsok, gyulladáscsökkentő vegyületek, enzimek) melyek támogatják az emésztést, hozzájárulnak a gyomor-és bélrendszer egészségéhez.

A Fermentált papaya koncentrátum akkor is segítséget nyújt, ha túl sok gyomorsavunk van, de ellenkezőleg is: számíthatunk rá kevés gyomorsav esetén is.  Sőt, vegyületeinek köszönhetően immunegészségünkről is gondoskodik, és még anti-aging tulajdonságokkal is rendelkezik! 

Jó, ha tudod!

A reflux kiindulási oka visszavezethető 3 fő okra: a helytelen, rostszegény táplálkozás, a stressz és a mozgáshiány.

Vásárolj fermentált papaya koncentrátumot most Duopack akcióban!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.