Vásárlói vélemény: Refluxomra bevált a fermentált papaya koncentrátum

Andi, reflux miatt tért be hozzánk, és panaszaira természetes segítséget keresett. Ahogy felsorolta a kellemetlen tüneteket (gyomorégés, szegycsont mögötti fájdalom, savanyú íz a szájban, puffadás), már adtuk is kezébe a fermentált papaya koncentrátumot, amely jótékony tulajdonságait a Saccharomyces boulardii nevű probiotikumnak és a papain emésztést könnyítő enzimnek köszönheti. Elláttuk még Andi néhány jó tanáccsal, és megállapodtunk abban, hogy 60 nap múlva találkozunk.

Vásárlói vélemény: Refluxomra bevált a fermentált papaya koncentrátum

Tökéletesen bevált nekem a papaya koncentrátum

„ Annyira bevált nekem a papaya koncentrátum, hogy folytatom tovább a kúrát.” - Ezekkel a szavakkal lépett be Andi hozzánk, arcán nagy mosollyal.

„Számtalan savlekötőt kipróbáltam már, de mind csak ideig – óráig jelentett megoldást. Ami igazán meglepett, hogy alig kezdtem el inni a fermentált papayát már par nap múlva azt tapasztaltam, mintha kevésbé puffadnék és jobb lenne az emésztésem is. Szorgalmasan végigcsináltam a 60 napot, közben megfogadtam a tanácsaitokat is; elhagytam a tejet, tudatosan ellensúlyozom az engem érő napi stresszt - és bizony valóban látványos javulást értem el. A biztonság kedvéért még egyszer 60 napot megcsinálok, szerintem jót fog tenni.”

Köszönjük Andi a visszajelzésed, nagyon örülünk a sikerednek!

Mi az a reflux?

Refluxról akkor beszélünk, ha a gyomor savas tartalma visszaáramlik a nyelőcsőbe és égő érzést okoz. Ezzel az állapottal már mindenki találkozott, azonban, fontos, hogy megkülönböztessük az időnként előforduló és az általánossá váló jelenséget. Az utóbbi esetén életmódváltásra és célzott kiegészítőkre van szükség.

5 árulkodó jel, hogy refluxod van

  • gyakori gyomorégés
  • fájdalom a gyomorszájnál
  • éles fájdalom a szegycsont mögött
  • puffadás, teltségérzet
  • torokban jelentkező maró érzés

Jó emésztés természetesen fermentált papayával!

Fermentált papaya koncentrátum jótékony hatását a Saccharomyces boulardii nevű probiotikumnak köszönheti, amely kizárólag a fermentálás során szabadul fel (ezért nem elegendő, ha csak a papaya gyümölcsöt fogyasztjuk). A fermentált papaya ennek a probiotikumnak, valamint a benne lévő papaya enzimnek (melyet fehérjebontó enzimként ismernek) támogatja az emésztést, és nyugtatja az emésztőrendszert. Akkor is segítséget nyújt, ha túl sok gyomorsavunk van, de ellenkezőleg is: számíthatunk rá kevés gyomorsav esetén is.  

Papaya koncentrátum és a belső gyulladások

A papaya koncentrátum a benne lévő papaya enzimnek köszönhetően erőteljesen gyulladáscsökkentő hatással bír. Éppen ezért sikerrel alkalmazhatjuk gyomor, gyomornyálkahártya gyulladás, illetve a belek gyulladásos folyamatainál.

Jó, ha tudod!

Mind a reflux, mint az emésztőrendszer gyulladásos megbetegedéseinek kiindulási oka visszavezethető 3 fő okra: a helytelen, rostszegény táplálkozás, a stressz és a mozgáshiány.

Vásárolj fermentált papaya koncentrátumot most 2+1 akcióban!