Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Puridren® tisztító kúrával teljes testi megújulás

Erika és Kata már sokadik éve vágnak bele Puridren® tisztító kúrájukba, Saci pedig nemrég kezdte el az elsőt. Tapasztalataik azonban nagyon hasonlóak: jobb közérzet, több energia és teljes testi megújulás a kúra alatt. Olvasd el véleményüket a Puridren® tisztító kúráról.

Vásárlói vélemény: Puridren® tisztító kúrával teljes testi megújulás

„ Valósággal érzem, ahogy meghálálja a szervezetem ezt a „karbantartást”, amit a Puridren® főzettel csinálok. Én neveztem így, hiszen tényleg leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mint ahogy időről időre elviszem az autómat is szervízbe. Utána észrevehetően jobban tudok teljesíteni, az állóképességem is javul, egész egyszerűen valahogy energikusabbnak érzem magam!

Szívből ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik még mindig azt érzik, hogy a tavaszi fáradtságtól nem sikerült megszabadulniuk.”

Köszönjük Erikának, hogy megosztotta véleményed a Puridren® koncentrátumról velünk! 

Kata véleménye: a Puridren® koncentrátummal évente kétszer végzek tisztítókúrát

Kata véleménye: a Puridren koncentrátummal évente kétszer végzek tisztítókúrát

„Két igazán aktív gyermekem mellett a háztartás és a munka, a rengeteg edzés nagy teherbírást, erőnlétet követel tőlem. Egyébként is nagyon pörgős, aktív nő vagyok, de a feltöltésre, lúgosításra, méregtelenítésre szükségem van, ráadásul most készülök az esküvőmre. Ez a kúra tényleg megszépít, feltölt, ezért most nagyon nagy hasznát fogom venni! 

Engem – az évekkel ezelőtti, első ajánlásotoknál – teljesen meggyőztek az összetevők, ismerem a gyógynövények csodálatos erejét, tudom, hogy a bojtorján, articsóka, gyermekláncfű, zsálya, csalán kurkuma, gyömbér is mennyire fantasztikus hatással van a szervezetemre. Ráadásul én már megtapasztaltam, hogy a kúra után mennyire kirobbanóan jó formában vagyok fizikailag, de a bőrömön és a testemen is nagyon látványos a változás.

A bőr letisztul, a szem ragyogóvá válik, a kis narancsbőrök kisimulnak és egyszerűen szétvet az energia. Pörgök egész nap, van erőm az edzőteremben egy jó kis kemény edzést csinálni, otthon sem jelent gondot a házimunka. Fantasztikus érzés, amikor az embernek van energiája a mindennapokra!

Tényleg kell lúgosítani, kitisztítani az emésztőrendszert, a lelassult nyirokrendszert, komolyan csodát tesz, nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Jó példámat követve már sok ismerősöm is végig csinálta a kúrát és tényleg mindenkinél gyökeres változást hozott, több energiát, szebb külsőt. Köszönöm ezt a fantasztikusan összeállított koncentrátumot!”

Mi pedig köszönjük Kata, hogy megosztottad véleményed a Puridren®  koncentrátumról.

Saci véleménye: a Puridren®már az első 40 napban meggyőzött!

Saci véleménye: a Puridren koncentrátum már az első 40 napban meggyőzött

Csodásan érzem magam, amióta iszom a Puridren® főzetet, épp ahogy itt ígértétek. 40 napja iszom, nagyon jó a közérzetem, teli vagyok energiával, teljesen megszűnt a puffadásom, jelentősen csökkent a derékméretem, a hasam laposabb, a ruháimon is nagyon látványos. Folytatom a kúrát, kacérkodom azzal, hogy 120 napig kitolom. Imádom az ízét is, kifejezetten finom. Nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

Köszönjük Saci, örülünk, hogy ilyen jó a véleményed a Puridren® koncentrátumról.

7 jel, hogy Neked is sürgősen tisztítókúrára van szükséged:

  1. Ha alig eszel, mégis hízol.
  2. Ha reggelente fáradtnak és gyűröttnek érzed magad.
  3. Ha jó lenne egy pár évet letagadni!
  4. Amikor a közérzeted valahogy nem az igazi.
  5. Ha gyakran puffadsz és az emésztésed is vacakol.
  6. Ha a felgyorsult életviteleddel már Te is alig tudod tartani a lépést.
  7. Ha szeretnéd visszaszerezni az irányítást a tested felett.

Próbáld ki Te is >>> 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.