Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Puridren® és Lipo+

lipo-velemeny-puriden-velemeny.jpg

Mellettem Ibolya áll, egy kedves, visszatérő vásárlónk, aki segítséget kért tőlünk fogyókúrájához, ami annak ellenére nem nagyon akart beindulni, hogy keveset evett. Mi pedig vásárlóink körében a legnépszerűbb, két gyógynövényes koncentrátumot ajánlottuk részére, hogy lendítsünk anyagcseréjén.
Hogy miért, arról itt olvashattok bővebben >>>

A kezünkben is ezeket a koncentrátumokat láthatjátok, az egyik egy méregtelenítő-lúgosító főzet, ami Puridren® névre hallgat, a másik egy béltisztító-bélflóra építő koncentrátum, ami a Lipo+ nevet viseli. Ibolya megfogadta tanácsunkat, és e párossal belefogott egy 60 napos kúrába, aminek az eredményeként testsúlya 8 kilóval csökkent! 

Titok nincs. Ibolya egész egyszerűen gondosan betartotta a használati utasításokat, és napi kétszer 1,5liter szénsavmentes vízbe keverte el a koncentrátumokat, majd azokat, egyenlő arányban elosztva itta meg a nap folyamán. Elmondta, hogy a kúra alatt, örömmel fogyasztotta a főzeteket, mindenféle nehézség nélkül, és a kétféle ital alkalmazása még a fogyókúrás holtpontokon is átlendítették. 

De a lényeg még csak most következik: A fantasztikus fogyás mellett, Ibolya közérzete is jelentősen javult, sokkal frissebbnek, energikusabbnak érzi magát. Pozitív tapasztalatai miatt, pedig úgy döntött, folytatja és egy újabb 60 napos kúrába kezd.

Köszönjük Ibolya! – és mi azt is észrevettük, hogy amíg a súlyod lement, a kisugárzásod megnőtt! 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.