Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Propoliszos orrspray!

Újabb siker, újabb elégedettség

Renáta már közel egy éve visszatérő vásárlónk, nagy kedvence az orvostechnikai minősítésű, E.P.I.D.® szabadalommal védett propoliszos orrspray, melyre támaszkodhat allergiás időszakban, meghűlés esetén, és olyan légzést gátló esetekben, mint az orr-ciszta.  Lássuk most az Ő tapasztalatait!

38hetvisszajelzesrenatapropoliszos-orrspray-12.jpg

„Már egy éve is van annak, hogy először betértem hozzátok, orr-ciszta miatt kerestem orrspray-t. Számomra nagyon bevált ez a propoliszos kivonat! Fontos, hogy nagyon kíméletes az orromhoz, és az is, hogy nem allergizál. Sőt, folyamatosan tudom használni minden évszakban, nyáron az allergiás időszakban, télen megfázáskor, amikor el van dugulva az orrom. Szóval, igazán kiváló választás volt!”

Köszönjük Renáta a visszajelzést,
és jó egészséget kívánunk minden évszakban! :-)

Orvostechnikai eszközzel a szabad légutakért!

Ezt a propoliszos orrsprayt szicíliai tengeri sóval és gyógynövényekkel is dúsították a még könnyedebb légzés érdekében. Felszabadítja a légutakat, miközben kíméletes a nyálkahártyához, melyet összetevői egy mikrogél réteggel védenek az irritációtól és a mikrobáktól.

Nem csak megfázás és allergia, de orrsövény ferdülés esetén is alkalmazhatjuk!

E.P.I.D.® szabadalom: minőség és biztonság

A gyártó által kifejlesztett új kivonási technikának köszönhetően egy olyan propolisz végterméket kapunk, amely megőrzi a teljes hatóanyag tartalmat, magas felszívódással bír, és mentes az allergizáló molekuláktól.

E.P.I.D.® szabadalommal védett  propolisz kivonat
= tisztaság+ teljes hatóanyag tartalom

Gyakori használatra is alkalmas!
Használata 12 éves kortól javasolt!

Kezdj Te is kúrába Velük! Vásárolj itt! 

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.