Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Propoliszos gumicukorral nem fáj a torok!

Bátran kijelenthetjük, hogy a legfiatalabb Anatur vásárlónkat köszönhetjük Réka személyében. A kislány most apukájával, Tamással járt nálunk, hogy beszerezzék a következő Jelly Junior adagot. Rákérdeztünk, hogy mi a véleményük erről a kivonatról, amire Réka nagy örömmel válaszolt apukája helyett.

Vásárlói vélemény: Propoliszos gumicukorral nem fáj a torok!

Réka elmesélte, hogy először is azért szereti a Jelly Juniort, mert nagyon FINOM! És persze azért is, mert nem lesz beteg tőle. Kis gondolkozás után hozzátette, hogy mennyire finom, és mikor jobban belegondolt, még azt is megtudtuk, hogy a torka sem fájt, amióta ezt kapja.

Ezt Tamás is megerősítette, valóban, amióta rendszeresen kap a kislány a propoliszos Jelly Juniorból, azóta nem volt beteg. Az pedig csak külön öröm, hogy nem kell rábeszélni, magától kéri mindig a napi adagot. 

Jelly Junior immunerősítő gumicukor E.P.I.D.® propolisszal gyerekeknek!

Ezt a gumicukor E.P.I.D.® propolisszal készült, kihasználva a propolisz baktérium, vírus, penész és gomba ellenes, mikrobaölő hatását. Így hozzájárul az immunrendszer ellenálló képességének növeléséhez, és csökkenti a torokfájást is. Csipkebogyó, retek, alma, és fekete ribizli koncentrátummal is dúsított.

Mi az az E.P.I.D.®  propolisz?

Az E.P.I.D.® propolisz egy új kivonási technikát jelöl meg, amivel megőrizhető a propolisz 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyülete. Ráadásul ez a propolisz allergiamentes! A propolisz, mint természetes eredetű anyag, az érzékenyebb személyekben allergiás reakciókat válthat ki, mely mindenekelőtt a benne lévő szennyeződéseknek köszönhető, valamint néhány molekulának, melyek a kávésav származékai. A Specchiasol® kifejlesztett egy olyan módszert, mely arra irányul, hogy csökkentse ezen molekulák  allergén hatását.

A Jelly Junior nagyon finom!

A Jelly Junior finom ízét narancs, eper, citrom, szeder és bodza dzsúzoknak köszönhetjük (FRUTTAMIX). A gyerekek épp úgy megszeretik majd, mint Réka!

TUDTAD?

  • A Jelly Junior nem tartalmaz állati eredetű zselatint!
  • A gumicukor glutén-és laktózmentes, és hozzáadott cukrot sem tartalmaz.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.