Vásárlói vélemény - Propolisz szopogatós tabletta

Kedves vásárlónk, Katalin igazi utazó típus, aki szó szerint a felhők között jár a világban. A repülőút és az éghajlati különbségek azonban gyakran megviselik a hangszálait, amit rekedtség és torokfájás kísér. Körülbelül egy éve talált rá a Propolisz szopogatós tablettánkra, amivel ma már gond nélkül élvezi az utazásait.

18hetgvasarloipropolisz-tab-bea.jpg

„Ezek a finom tabletták nagyon hamar rendbe hozzák a torkomat”- mesélte Katalin. „Napi két- három szemet elszopogatok és már jobban is vagyok. Mivel ritkán vagyok itthon, sokat utazom, így egyszerre mindig nagyobb mennyiséget vásárolok. Kimondottan kapóra jön a 2+1 akció, így minden második doboz után a harmadikat ajándékba kapom. Ráadásul az ízeket is összeválogathatom kedvem szerint.”

Nem is csoda, hogy Katalin ilyen hamar érzi a javulást, hiszen minden egyes propoliszos szopogatós tabletta E.P.I.D.® szabadalommal védett (Bővebben itt olvahatsz róla >>>), teljes propolisz kivonatot tartalmaz, kiemelkedően magas polifenol tartalommal. A még hatékonyabb torokfertőtlenítésért és a torokgyulladás megszüntetéséért csipkebogyó és ribizli kivonattal is dúsították ezeket a finom ízű tablettákat. Katalin a narancsos és a mézes- mentás ízre esküszik.

Propolisz szopogatós tabletta narancsos ízesítéssel >>>

Propolisz szopogatós tabletta méz- menta ízben >>> 

Propolisz szopogatós tabletta méz-citrom ízesítéssel >>>