Vásárlói vélemény - Propolisz szopogatós tabletta

Kedves vásárlónk, Katalin igazi utazó típus, aki szó szerint a felhők között jár a világban. A repülőút és az éghajlati különbségek azonban gyakran megviselik a hangszálait, amit rekedtség és torokfájás kísér. Körülbelül egy éve talált rá a Propolisz szopogatós tablettánkra, amivel ma már gond nélkül élvezi az utazásait.

18hetgvasarloipropolisz-tab-bea.jpg

„Ezek a finom tabletták nagyon hamar rendbe hozzák a torkomat”- mesélte Katalin. „Napi két- három szemet elszopogatok és már jobban is vagyok. Mivel ritkán vagyok itthon, sokat utazom, így egyszerre mindig nagyobb mennyiséget vásárolok. Ráadásul az ízeket is összeválogathatom kedvem szerint.”

Nem is csoda, hogy Katalin ilyen hamar érzi a javulást, hiszen minden egyes propoliszos szopogatós tabletta E.P.I.D.® szabadalommal védett (Bővebben itt olvahatsz róla >>>), teljes propolisz kivonatot tartalmaz, kiemelkedően magas polifenol tartalommal. A még hatékonyabb torokfertőtlenítésért és a torokgyulladás megszüntetéséért csipkebogyó és ribizli kivonattal is dúsították ezeket a finom ízű tablettákat. Katalin a narancsos és a mézes- mentás ízre esküszik.

Propolisz szopogatós tabletta narancsos ízesítéssel >>>

Propolisz szopogatós tabletta méz- menta ízben >>> 

Propolisz szopogatós tabletta méz-citrom ízesítéssel >>>