Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Porckopás és Csontritkulás csomag

Ha porckopás és csontritkulás, akkor elsőként, a szerves, Új-zélandi Zöldkagylót és C-vitamint tartalmazó csomagunkat veszem le a polcról. Pozitív visszajelzés ugyanis van bőven, és most is egy ilyen örömteli visszajelzés következik!

17hetkvasarloi-visszajelzes-zoldkagylo2-bea.jpg

Adalékanyag mentes zöldkagyló kivonatunk ugyanis, most Zsanett térdén segített. A kiindulópont egy porckopás volt a térdében, melyet igen erőteljes ízületi gyulladás kísért, ahol a többletfolyadék is felhalmozódott.  Mondani sem kell, hogy ez mekkora fájdalommal járt, főképp nyomás hatására! Egyszer már műtötték is emiatt, de a probléma nem múlt el teljesen. Zsanett ezután döntött úgy, hogy életmódot vált. Elkezdett rendszeresen mozogni is, és mindezt természetes tápanyag kiegészítőkkel is megtámogatta;

„A szomszéd bácsi ajánlotta nekem a Szerves Zöldkagylót, mert neki nagyon bevált, pedig ő aztán már tényleg sok mindent kipróbált! Gondoltam megér egy próbát, most pedig már a második kúrát kezdem! Nálam is maximálisan hatékony volt: a folyadék többlet felszívódott, szépen lassan elmúltak a fájdalmak és az ízületi gyulladásom. Porchiányom is csökkent, nem véletlenül mondta a szomszéd bácsi, hogy fantasztikus porcképző J A mozgás is sokkal könnyebben megy. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, s jó szívvel ajánlom hasonló bajjal küzdőknek is!”

Zsanett sikere, ahogy azt fent is írtam, nem egyedülálló. A porckopások hátterét ugyanis GAG kimerülés és az abnormális ásványi anyag leépülés adja. A szerves, új-zélandi, taréjos zöldkagyló természetes forrása a glükozaminoglikánoknak, azaz a GAG-nak, amikkel támogatja az új porc termelődését, a meglévő porcállomány védelmét, emellett helyreállítja az ízületi nedv mennyiségét. A C-vitamin ezeknek a glükozaminoglikánoknak növeli a biohasznosulását.

Nézd meg Te is ezt a csomagot! ➡

➡ Új-zélandi Zöldkagyló önmagában, adalékanyagok nélkül, ezen a linken ➡


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.