Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Porckopás és Csontritkulás csomag

Kedves vásárlónk, Laci bácsi, 76 évesen is, korát meghazudtolóan aktív. Amellett, hogy férfiszabóként dolgozik, a ház körüli munkákat is maga végzi. Fájó csuklója miatt tért be hozzánk, melyre enyhülést keresett:

„Megerőltettem a kezem, miközben otthon kaszáltam a füvet. Szabóként dolgozva különösen rossz az ilyen fájdalom, hiszen kihat a munkámra.”

15-17oravasarloi-visszzoldkagylo-bea.jpg

Mivel korábban már volt problémája a csípőjével, akkor a Szerves Zöldkagyló készítményünket fogyasztva vitt végig egy három hónapos kúrát.

„Remekül bevált a Zöldkagyló, elmulasztotta a csípőm forgójának fájdalmát. Ezért gondoltam, hogy most is ezt a jól bevált szert alkalmazom a csuklómra”- indokolta választását.

Porkopás és csontritkulás panaszai esetén, a szerves, új-zélandi zöldkagyló kivonatunkat ajánljuk. A zöldkagylóban található GAG támogatja az új porc termelődését, egyúttal védi a meglévő porcállományt, segítséget nyújthat  a porcok felépítésében, az ízületi nedv mennyiségének termelésében, a csontok stabilizálásában és a csontsűrűség növelésében.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.