Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Porckopás csomag+ Kollagén por ízületi fájdalomra

Pali 20 napja járt nálunk először, amikor csípőkopás miatti, régóta fennálló, erős fájdalomra panaszkodott. Ezért a Porckopás csomagot, mellé pedig a kollagén port ajánlottuk. Az első vásárláskor rendkívül szkeptikus volt, azonban legnagyobb örömünkre – sok vásárlónkhoz hasonlóan - nála is bevált ez a kombináció.

Vásárlói vélemény: Porckopás csomag+ Kollagén por ízületi fájdalomra

„Én lepődtem meg a legjobban, hogy valóban érezhetően csökkent a fájdalom, ráadásul ilyen rövid idő alatt. Sokkal könnyebben is mozgok. Most a következő adagot viszem, és a feleségemet is meglepem egy csomag kollagénnel.”

Köszönjük a visszajelzést!

Három tápanyag az egészséges porcokért és ízületekért

Új-zélandi zöldkagyló:

A zöldkagylóban található glükozaminoglikánok (GAGsegítik az új porc termelődését, védik meglévő porcállományt, hozzájárulnak a porcok felépítéséhez, az ízületi nedv mennyiségének termeléséhez, a csontok stabilizálásához és a csontsűrűség növeléséhez

A Natur Tanya® Új-Zélandi Zöldkagyló kizárólag zöldkagyló kivonatot tartalmaz, a napi adagban (2 kapszula) 800 mg liofilizált zöldkagyló por van.  

C-vitamin

Fokozza a zöldkagyló glükozaminoglikánjainak a hasznosulását, de önmagában is támogatja a csontozat, porcok és mozgásszervek egészségét.

A Natur Tanya® Ultra C 1500 mg-os retard C-vitamin fokozatosan szabadul fel a szervezetben. Antioxidáns hatású csipkebogyó kivonattal dúsított a még jobb eredmény érdekében.  

A két tápanyagot együtt megtalálod a PORCKOPÁS Csomagban!

Kollagén

A kollagén a test elsődleges fehérjéje, hiányában nem beszélhetünk ízületi, porc vagy éppen csontegészségről. csökkenti az ízületek merevségét és gyulladásait, táplálja az inakat és szalagokat.

A Good Day! Kollagén por egy tudatosan tervezett kollagén mátrix, amiben magas minőségű, hal és marhakollagén peptidek egyedi és tökéletes arányú kombinációja található, biotinnal, C-vitaminnal és a cink-biszglicináttal, a legjobb élettani hatásokért.

Kellemes, frissítő, áfonyás íze van, de kipróbálhatod a Good Morning! Kollagént is finom cappuccino ízben.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.