Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Pesty-Nagy Kati rendezőnő és az articsóka

Rendhagyó vásárlói visszajelzés!

Májtisztítással az egészséges immunválaszokért

„A máj és a bélmikrobiom támogatása az immunrendszer helyes válaszaihoz is nélkülözhetetlen!” - vallja Pesty-Nagy Kati rendezőnő, aki éppen próba előtt szaladt be hozzánk az újabb adag articsóka kapszuláért. A sietség miatt, alig néhány szót tudtunk váltani, de később Facebook-os üzenetben keresett meg minket, hogy leírja autoimmun betegségével kapcsolatos tapasztalatait. Olvassátok csak!

pesty-nagy-kati-rendezono-velemeny.jpg

Pesty-Nagy Kati rendezőnő két éve tudja, hogy súlyos autoimmun betegséggel kell együtt élnie, amelyre gyógyszeres kezelés nincs, kizárólag sebészeti úton orvosolhatóak a tünetei. 4 hónapja mégis úgy döntött, hogy megpróbálja szervezetét természetes úton is támogatni, és az alapoknál kezdte, az articsóka kapszulákkal. Amióta rátalált a máj egészségét és a bélmikrobiomot tápláló, illetve zsigeri zsírokat csökkentő articsókára, visszatért az életereje, aktivitása sokszorosára nőtt, s bár nem tünetmentes azóta sem, de a betegsége is jelentősen visszafogottabb tüneteket produkál.

"Biztosan állíthatom, hogy helyesen döntöttem, amikor a kiváltó okokkal kezdtem az öngyógyítást, ami a máj és a bélmikrobiom, illetve az immunrendszer szoros kapcsolata..... Nem mellesleg, végre sikerült a fogyásom is beindítani, ami eddig a legfegyelmezettebb diéta mellett sem mutatott eredményt. 

Szeretettel, Pesty - Nagy Kati”

Köszönjük a visszajelzést, és további sikereket
kívánunk, mind a kúrában, mind a színpadon!


A bél-máj tengely

A máj és a bélmikrobiom egészsége helyreállítja az immunrendszer egyensúlyát, ami segít az autoimmun betegségekkel küzdőknek.

A bélmikrobiomban található az immunsejtek 80%-a, és egészséges belek nélkül közel lehetetlen, hogy egészséges immunrendszerünk legyen. Ma már tudjuk, hogy az autoimmun betegségek elsődleges oka az, ha valakinek szivárgó belei vannak. Szivárgó bél esetén megnő a májkárosodás kockázata és a nem megfelelő májműködés szivárgó bélszindróma kiváltója.

Fontos kiegészítés

Az autoimmun betegségek háttérben van még egy meghúzódó ok, a stressz. A stressznek kétszeres befolyása van az immunrendszerre. Először is felpörgeti az immunrendszert és gyulladáshullámot hoz létre, majd ezt követően elnyomja az immunrendszert, mert a szervezeted tudja, hogy a magas szintű gyulladás fenntartása veszélyes. Ez hullámvasútra küldi az immunrendszert, ami időről-időre újra felpörög, majd lelassul. Ez kimeríti és összezavarja működését. Valójában, az immunrendszer gyakran úgy reagál a krónikus vagy fokozódó stresszre, hogy autoimmun betegséget vált ki, vagy súlyosbítja azt. Minden autoimmun panasszal küzdő vásárlónknak szívből ajánljuk ilyen esetben az adaptogén gyógynövényeket!

Időközben az articsóka kapszulánk erősebb lett és új csomagolást kapott! A fő hatóanyagból (cinarin) minden egyes kapszula (ami már teljesen növényi kapszulahéj) a 17,5 mg helyett már 20 mg-ot tartalmaz!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.