Vásárlói vélemény: Pesty-Nagy Kati rendezőnő és a Hepaplus

Rendhagyó vásárlói visszajelzés!

Májtisztítással az egészséges immunrendszerért

„A májtisztítás az immunrendszer erősítésében is remek segítség!” - vallja Pesty-Nagy Kati  rendezőnő, aki éppen próba előtt szaladt be hozzánk az újabb adag Hepaplus articsóka kapszuláért. A sietség miatt, alig néhány szót tudtunk váltani, de később Facebook-os üzenetben keresett meg minket, amit a kép alatt olvashattok.

pesty-nagy-kati-rendezono-velemeny.jpg

„Pesty-Nagy Kati rendezőnő két éve tudja, hogy súlyos autoimmun betegséggel kell együtt élnie, amelyre gyógyszeres kezelés nincs, kizárólag sebészeti úton orvosolhatóak a tünetei. 4 hónapja mégis úgy döntött, hogy megpróbálja szervezetét természetes úton is támogatni, és az alapoknál kezdte, a Hepaplus kapszulákkal. Amióta erre rátalált, érezhetően minden vitamin sokkal jobban kifejti hatását a szervezetében, az életereje, aktivitása sokszorosára nőtt, s bár nem tünetmentes azóta sem, de a betegsége is jelentősen visszafogottabb tüneteket produkál.

Biztosan állítja, helyesen döntött, hogy a Hepaplust választotta, beigazolódott, hogy ahhoz, hogy a szervezete képes legyen jól reagálni a bevitt tápanyagokra, vitaminokra, nyomelemekre, először a befogadó környezetet kell erre alkalmassá tenni..... Nem mellesleg, végre sikerült a fogyását is beindítani, ami eddig a legfegyelmezettebb diéta mellett sem volt számára kivitelezhető. 

Szeretettel, Pesty - Nagy Kati”

Köszönjük a visszajelzést, és további sikereket
kívánunk, mind a kúrában, mind a színpadon!


Honnan tudhatod, hogy májméregtelenítésre van szükséged?

Sajnos a májunkban nincsenek idegvégződések, ezért nem tud fájdalommal jelezni. Azonban van néhány intő jel, amiből köveztethetünk rá, hogy a májműködésünkkel nincs minden rendben.   

Kezdj Hepaplus kúrába, ha az alábbiakat tapasztalod:

 1. Hasi puffadás, fokozott bélgáz képződés, kérődzés

 2. Fájdalom vagy kellemetlen érzés a máj területén (jobb felső hasüregi rész a bordák alatt)

 3. Kiálló gyomor - túlzott hasi zsírlerakódás, a felső hasi rész körül vagy ugyanez a hasi részen; sörhas

 4. Indokolatlan, szűnni nem akaró súlycsökkenés

 5. Acne, rosacea, vagy viszkető, foltos bőr

Ha érdekel a többi tipikus tünet is, kattints ide: >>> 

Hepaplus articsóka kivonat a máj egészségéért

Ez az Articsóka kivonat, a fő hatóanyagra, cinarinra standardizált, ami 17,5 mg cinarin tartalmat jelent kapszulánként! Elősegíti a májméregtelenítést, regenerálja a májsejteket, illetve gondoskodik a máj, epe és az emésztőrendszer helyes működéséről. A terméket l-ornitinnel és B-vitamin komplexszel dúsítottuk: B1, B2, B3, B5 és B6, melyek hozzájárulnak a megfelelő energiahozamú anyagcseréhez.

Hogyan segít a Hepaplus?

 • hozzájárul az egészséges immunrendszer kialakításához
 • támogatja a bőr egészségét és szépségét
 • csökkenti a hasi és gyomortáji felfúvódást és puffadást
 • serkenti a pangó epe működését
 • fokozza a zsíremésztést
 • hozzájárul a zsírmáj és májgyulladás (Hepatitisz) kiegészítő kezeléséhez

Ha tovább szeretnénk fokozni az articsóka hatását, válasszunk hozzá Szerves máriatövis koncentrátumot és lecitin kivonatot!

Kattints, és szerezd be Te is!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇