Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Fermentált Papaya koncentrátum és Teafa olaj

Ezt dicséri Ernesztina! Ki Ernesztina? Egy nekünk fontos, kedves törzsvásárlónk, aki rendszeresen jár hozzánk, sokféle terméket ismer és szívesen mesél a róluk szerzett tapasztalatokról. Legutóbb, amikor nálunk járt, ez a 2 termék tetszett neki legjobban:

Vásárlói vélemény - Papaya koncentrátum és Teafa olaj

Ernesztina-díjazottjaink tehát:

Fermentált Papaya koncentrátum®

Tűzoltás az égő gyomornak! (Gyomorpanaszokra, IBS, Reflux, Crohn, Fekély, Helicobacter pylori)

„Már csak megelőzésképp szoktam kúraszerűen fogyasztani.” S közben mosolyogva megjegyzi: „már nem is emlékszem, mi az a gyomorsav.”

Ausztrál Teafa olaj

100%-os, Gyógyszerkönyvi tisztaságú, Minimum 38% összterpén tartalommal!

„Ez egy csoda! A gyerekeimnek és az unokáimnak is ajánlottam már, legyen szó akár csak megelőzésről, vagy tünetekről. Minden reggel egy kockacukorra teszek 2-3 cseppet, s így esszük meg.  Nyáron is szedjük, mert én például állandóan köhögtem a klímától, de ezzel 2 hét alatt az is teljesen megszűnt, semmi bajom nem volt egész szezonban!”

Kedves Ernesztina, reméljük hamarosan újra látunk a boltban, addig ezúton is köszönjük a velünk megosztott hasznos visszajelzést, reméljük, hamarosan újra látunk a boltban.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.