Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Őszi-téli megbetegedések elkerülve Immuncsomaggal!

Kedves Vásárlónk, Dóra évről-évre próbálta elkerülni az őszi-téli meghűléssel, megfázással jelentkező panaszokat, melyek vissza-visszatérő vendégei voltak ezekben a hónapokban. Aztán gondolt egyet, és betért üzletünkbe, hogy valami támogató tápanyagot keressen. Mi pedig az évek óta bevált hármas fogatot ajánlottuk figyelmébe, amit immuncsomagnak is nevezünk, a vásárlói visszajelzések alapján.

Ez tartalmaz egy bélflóra építőt, a Ferzym® névre hallgató szinbiotikum ampullát, egy EPID® szabadalommal védett alkoholmentes propolisz cseppet, valamint egy szintén alkoholmentes, Echinacea csepp koncentrátumot.

Az eredmény? Megfázástól, influenzától mentes őszi és téli hónapok, de nem csak Dórának, hanem a családjának is!

1vasarloi-visszajelzesechinaceapropoliszferzym.jpg

„Nagyon örültem, mikor tavaly végre elkerültek minket a szokásos megbetegedések. Nem kaptunk el semmilyen nyavalyát, így megúsztuk a „beleesés”, lábadozás és visszaesés ránk jellemző, megszokott folyamatát is. Ráadásul Én magam asztmával is küzdök, így Nálam komolyabban is jelentkeznek a megfázás és influenza tünetei: beszűkült, gyulladt hörgők és fokozott rosszullét formájában.

Mivel bevált ez a háromféle kiegészítő, nem volt kérdés, hogy idén is ezzel a csomaggal vértezzük fel magunkat a járványok ellen” – mesélte nekünk Dóra. - Az is fontos számomra, hogy mindhárom termék folyékony, így könnyedén be tudom venni őket.”

Kedves Dóra, köszönjük a visszajelzésed, Mi is nagy örömmel hallgattuk sikeres tapasztalataidat. Sok egészséget kívánunk az idei szezonra is! 

Természetes immunrendszert támogató tápanyagok

1. Bélflóra, ami az immunrendszer 70%-át adja!

A Ferzym® ampulla, 7 milliárd élő probiotikummal és prebiotikus rostanyag tartalmával restaurálja az immunrendszer egészségét biztosító bélflórát. A termék garantált felszívódásáról és biztos működéséről 2 szabadalom is gondoskodik.

tomi-ferzym-belflora-ampulla-v1.jpg

A bélflórában élő hasznos baktériumok 85%-os többsége immunvédő, gyulladáscsökkentő és antibakteriális vegyületeket termel, vitaminokat szintetizál. Ezért adja a bélflórád az immunrendszered 70%-át! Tudtad, hogy a bélflóra egyedi, mint egy ujjlenyomat? És azt, hogy a hasznos bélbaktériumokat (probiotikumok) prebiotikumokkal sokasíthatod?  Egy szinbiotikum pont ezt segíti elő!

  • Gyermekeknek 2 éves kortól adható!
  • Gluténmentes termék!

A propolisz egy ragacsos, erős antibiotikus anyag, amit méhek állítanak elő különböző fák nedveiből. A méhek propolisszal fertőtlenítik a kaptárt, a kórokozók és betolakodok ellen, mivel a propolisz antibakteriális hatású, és megállítja a rothadási folyamatokat. Ez a képessége hozzájárul az emberi szervezetben is a védővonal megerősítésére. 

2. Propolisz, az erős antibiotikus hatóanyag

Ez az alkoholmentes propolisz csepp extra sűrű, és egy új propolisz kivonási technikával készül, amit E.P.I.D® mozaikszóval jelölnek, és melynek köszönhetően 300 féle, egymással szinergiában álló szerves vegyület őrizhető meg a végtermékben, ahogy azt a természet is kínálja. Ha ezt a mozaik szót látod egy propolisz termék csomagolásán, akkor biztos lehetsz abban, hogy a lehető, legjobb minőségű propoliszhoz sikerült hozzájutnod! 

  • Gyermekeknek 2 éves kortól adható!
  • Gluténmentes termék!
  • Allergiamentes! 
2. Propolisz, az erős antibiotikus hatóanyag
 

3. Echinacea, a téli betegségek
és idült fáradékonyság elleni gyógynövény

Az Echinacea a legismertebb téli gyógynövény, aminek ez a koncentrált változata felső légúti és húgyuti fertőzések kivédését teszi lehetővé, úgy hogy közben csökkenti az esetleges belső gyulladásokat és fizikai-szellemi fáradtságunkon is enyhít.

tomi-echinacea-csepp-fb.jpg

A koncentrátumba az Echinacea fő hatóanyagait (echinakozidok, polifenolok, cichoric savak) sűrítették, mégpedig standardizálva, vagyis garantált, hogy  a hatásért felelős hatóanyagokat pontosan és egyenletesen adagolhatjuk az immunrendszerünk egészségének fenntartása céljából. Gyakorlatilag ez a formula, több kilónyi friss növény összes hasznos tulajdonságával rendelkezik.

  • Gyermekeknek 6 éves kortól adható!
  • Gluténmentes termék!
  • Vegán termék!

Kezdj Te is kúrába Velük!  Vásárolj itt! 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.