Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói Vélemény - Ortodermikus Propolisz krém

propolisz-krem-velemeny.jpg


Mindig mondták nekem, hogy ne játsszak a tűzzel… se a forró vasalóval… Nos nekem mégis sikerült megégetnem a karomat a reggeli rohanásban.  Persze rögtön kivörösödött, fájt és égett, de hiába engedtem rá a hideg vizet, mit sem ért. Felkészültem a hosszú napokig tartó szenvedésre, a hólyagosodás okozta nyűgre, és persze a hegre, ami ilyenkor hátra marad a bőrömön az égés nyomán.

❤ Szerencsére eszembe jutott az Ortodermikus propolisz krém!

Elkezdtem vele kenegetni a sebemet és már egy nap után érezhető volt a hatása! Az égő, fájdalmas érzés elmúlt, a vörösség halványodni kezdett. Pár nap után a jókedvem is visszatért, ami nem is csoda, hiszen végigkísérte a napomat a propoliszos gyógykrém isteni mézes illata, amibe egyszerűen beleszerettem!A csúcsminőséget az E.P.I.D.® szabadalom és a szerves, szinergikus, koncentrált hatóanyagok biztosítják.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.