Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Ortodermikus Körömvirág krém

Ezért a termékvisszajelzésért a saját bőrömet vittem vásárra. :)

29hetgsajat-visszajelzeskoromviragbea.jpg

De aggodalomra semmi ok, minden jó, ha a vége jó, el is árulom miért. Nemrég alaposan beütöttem és lehorzsoltam az alkaromat. Hogy mennyire alaposan, az látszik az első képen - igen, pont olyan rossz volt, mint ahogy kinéz rajta… Az érzést fokozta, hogy épp nyaralni készültem, és úgy éreztem, hogy ez most nem túl jó kilátás a pihenésre . - de nem hagytam, hogy egy ilyen baleset elrontsa a nyaralásomat. Azonnali és hatékony segítség kellett, így ezt a magas koncentrációjú ún. Ortodermikus Körömvirág krémet >>> kezdtem el használni.

24 óra elteltével csökkent a fájdalom és a gyulladás

A krém szerencsére nagyon hamar beszívódik, ezért folyamatosan kenegethettem a sérült részt és környékét, aminek meg is lett az eredménye. Már egyetlen nap elteltével sokat javult a bőröm állapota - ez látszik is a második képen. Csökkent a fájdalom és a gyulladás, visszahúzódtak a véraláfutások, megindult a hámosodás - mindez 24 óra alatt!

5 nap után nyoma sincs a sérülésnek!

Az eredményen felbuzdulva tovább folytattam a kezelést. A sérülés az ötödik napon teljesen eltűnt - ez látható a harmadik képen. Nyomásra még kissé érzékeny volt az alkarom – ugyanis a mélyebben elhelyezkedő izomszövetek lassabban regenerálódnak -, de a bőröm kétséget kizáróan megújult, újra szép és sima lett a sérülés helyén.

Specciasol Ortodermikus Körömvirág krém most 2+1 akcióban

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.