Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: A Női egyensúly komplex segít a változókori súlygyarapodáson

Kriszta változókori súlyproblémák miatt keresett kiegészítőt, mi pedig a Női egyensúly komplexet ajánlottuk számára. Egy hónappal később tért vissza a boltba, és elégedetten újságolta, hogy a Női egyensúly komplex várakozásán felül teljesített!

Vásárlói vélemény: A Női egyensúly komplex segít a változókori súlygyarapodáson

„51 éves vagyok, a változó kor nekem teljesen indokolatlanul, 8-10 kg súlygyarapodást hozott egy év alatt, ami érthetetlen volt, hiszen nem változtattam az étkezésemen és az aktivitásomon sem. 

Már minden kipróbáltam, amit a változó kor tüneteire lehet szedni, de semmi sem használt, ezért elég szkeptikus voltam, amikor Női Egyensúly komplexet ajánlottátok. Én voltam a legjobban meglepődve, amikor már az első doboznál érezhető és látható eredménye volt!!!

Volt némi hőhullámom is, amin javított, azonban a legjobb és legfontosabb eredményt a súlyomon, illetve a tükörképen vettem észre. A derekam ismét karcsúbb, a ruháimon is nagyon látványos a fogyás, illetve meglepetésemre az esti farkaséhség-rohamok is elmúltak. Nekem az is tetszik, hogy nem kapszula, és nagyon finom!

Nagyon boldog vagyok, ezért is úgy jöttem ma vissza, hogy ezt feltétlenül el akartam mesélni, hálám jeléül, és remélem, másoknak is segítek vele, hogy ezt valóban érdemes megvásárolni!”

Köszönjük Kriszta, hogy megosztottad véleményed a Női egyensúly komplexről, és nagyon örülünk a sikerednek!

8 természetes, szabadalommal védett összetevő a változókori tünetek ellen

Válogatott, női hormonegyensúly támogató, minőségi összetevők egy készítményben!

A 2000 mg természetes mio-inozitol, folát, szelén, cink, D3-vitamin, maca gyökér kivonat, B6-vitamin és fekete bors kivonat egymással szinergiában, egymás hatását fokozva gondoskodik a hormonális egyensúly visszaszerzéséről és a menopauzával járó kellemetlen tünetek ellensúlyozásáról.

A Női egyensúly komplex:

  • hozzájárul a hőhullámok csökkentéséhez
  • segíthet a hangulatingadozások kezelésében
  • javít az energiaszinten
  • támogatja a testsúlycsökkentést

Ha tovább olvasnál változókor témakörben, nézd meg ezt a blogbejegyzésünket is! »


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.