Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - NO-DOL® Traum gél

nodol-gel-velemeny-ordogkarom-gel.jpg

Rejtő Jenő halhatatlan figurája, Fülig Jimmy viselte sapkáján a szimbolikus figyelmeztetést: „Mindnyájunkat érhet baleset.” Kedves vásárlónk, Eszter sajnos maga is megtapasztalta, mennyire így van ez a mindennapokban. Elmesélte, hogy egyik nap éppen villamossal utazott, amikor a jármű hirtelen fékezésétől csúnyán megrándult a válla:

„Egyből sejtettem, hogy nem csak múló fájdalomról van szó, hanem nagyobb a baj”- mesélte nekünk. „Hazaérkezve beborogattam, majd szép lassan előkerültek a fájdalomcsillapítók is, de mindhiába, a vállam állapota szemernyit sem javult.”

Eszter ezután fordult hozzánk segítségért, mi pedig rögtön egy orvostechnikai eszközt ajánlottunk problémájára.

A NO-DOL® Traum gél

egy természetes hatóanyagokat tartalmazó, izom- és ízületi sérüléseket enyhítő gél, ami vadgesztenye, ördögkarom és árnika kivonatának köszönhetően hatékonyan segíti a különböző rándulások, zúzódások és ficamok gyógyulását. Eszter is sikerrel alkalmazta zúzódására:

„Naponta két- három alkalommal kentem vele a sérült vállamat. Már néhány nap után érződött a hatás, egy hét elteltével pedig minden fájdalmam megszűnt. Így természetes, hogy mikor a párom szerzett kisebb sérülést a barátaival játszott, barátságos focimeccsen, egyből a NO-DOL® gélt adtam a kezébe. ”

❤Köszönjük Eszter a visszajelzésedet és örülünk, hogy tudtunk segíteni fájdalmadon. ❤

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.