Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Kapormag+ króm a normál vércukorszintért

Ibolya vércukorszint normalizálására keresett nálunk kiegészítőt, mi a Natur Tanya® Szerves kapormag tablettát ajánlottuk, melyet szerves krómmal is dúsítottak. Ibolya a tabletta mellett a Szerves krómot is elkezdte szedni, és hamarosan elégedetten osztotta meg véleményét.  

Vásárlói vélemény: Kapormag+ króm a normál vércukorszintért

„Valamilyen természetes megoldást szerettem volna a magasabb vércukorszintemre. A Szerves krómmal dúsított kapormagot ajánlottátok, amit én még Szerves krómmal egészítettem ki. Reggel veszek be egy kapormagot, este pedig a szerves krómot, így a vércukrom 7-ről 5,6-ra csökkent. Nagyon örülünk ennek az eredménynek, az pedig már csak plusz, hogy még a nassolás utáni vágyam is elég rendesen csökkent. :-) Köszönöm.”

Mi köszönjük Ilona, hogy megosztottad véleményed a Kapormag tablettáról.

Kapormag+ króm az egészséges vércukorszintért

Tudtad? A kapor a népgyógyászat egyik legismertebb vércukorszabályzó gyógynövénye. Még 1-es típusú cukorbetegség esetén is bevethetjük.

A legjobb eredményt azonban csak akkor tudjuk elérni, ha nagy mennyiségben fogyasztjuk, ezért jó, ha van egy olyan koncentrált tablettánk, mint amilyen a Natur Tanya® Kapormag tabletta. Ebbe ugyanis tablettánként 3000 mg szárított kaporőrleménynek megfelelő kivonat került.

Amit még 120 mcg króm-pikolináttal is dúsítottak, ami egy fontos nyomelem az egészséges vércukorszinthez.

Mit tehetsz még az egészséges vércukorszint érdekében? Nézd meg ezt a blogbejegyzést is. >> 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.