Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – Napallergia és Baktériumos napozó spray

Ez a visszajelzés Éva vendégünkről szól, akinek napallergiája van. A napsütés az arcán, vállán és dekoltázsán csúnya kiütéssel jelzett vissza minderről. Éva egy tengerparti nyaralás előtt tért be üzletünkbe, és kérte segítségünket a problémájával kapcsolatban.

Ajánlatunk a Verrativa® napozócsalád, Baktériumos gyorsbarnító spray-je volt, ami sikerrel teljesítette a küldetését, ismét!

Ez a visszajelzés Éva vendégünkről szól, akinek napallergiája van. A napsütés az arcán, vállán és dekoltázsán csúnya kiütéssel jelzett vissza minderről. Éva egy tengerparti nyaralás előtt tért be üzletünkbe, és kérte segítségünket a problémájával kapcsolatban.

„A napallergiám mindig problémát okozott, hiszen kénytelen vagyok takargatni magam, ahelyett, hogy kiélvezném az áldásos napsütést. Nagyon el voltam keseredve, amikor betértem a boltba, hiszen előtte még a bőrgyógyász is azt mondta, hogy nem tud megoldást, ezzel a problémával együtt kell élnem. Erről a baktériumos gyorsbarnítóról csupa jót mondtak az eladó hölgyek. A 6 napos tengerparti nyaralás után pedig meg lehet nézni a bőröm. Se kiütés, se folt! El se tudom mondani, hogy mennyire örülök, hatalmas pozitívum ez számomra.”

Mi pedig annak örülünk, hogy egy termékünk ismét bizonyított! Köszönjük a visszajelzést Éva!

Napallergia és külső, belső védelem

Annyit még hozzátennénk, hogy napallergia esetén továbbra is tartózkodni kell a naptól a kritikus órákban. Világosabb bőrűek magas fatorszámú napozót használjanak, mint amilyen a Verattiva® 50 faktoros napozó spray. Továbbá a napallergiások nagy hasznát veszik az olyan napozóvitaminok belsőleges fogyasztásának is, mint a beta-SOLAR® kivonat, melyben az astaxantin, likopin, tirozin, katekin, kelátos réz és cink együttes belső alkalmazása, meglehetősen hatásosnak bizonyultak a napallergia elleni védelemben is.

Napallergia és probiotikumok

A Verattiva® napozókban milliárdos mennyiségű hasznos baktériumot kombináltak prebiotikus rostokkal, Thermus thermophilus erjesztéssel, hogy az összetevők valóban „élő” táplálékul szolgálhassanak a bőrnek – ahogyan Kleopátra probiotikumokban gazdag szamárfürdője.

A Verattiva® napozók alapját egy bioaktív koncentrátum - organikus Aloe vera, havasi gyopár őssejtek, tirozin olaj, hengeres szivacstök olaj – adja, mikrokapszulába zárt szerves UV-szűrőkkel, amely növeli a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, védőréteget képez az UVA, UVB sugárzás ellen, valamint egyedülálló módon megakadályozza az IR (infravörös) sugárzás és a szabad gyökök okozta öregítő, oxidatív bőrkárosodást.

Verattiva Baktériumos Gyorsbarnító spray

A napozócsalád legmodernebb tagja a II. generációs Gyorsbarnító spray. Aktivátorként működik, a barnulás fiziológiai folyamatait serkenti, mialatt védelmet nyújt az UVA, UVB és IR ellen! A Gyorsbarnítóban 2 szabadalmat és a 2 új innovációt ötvöztek, melyek a bőr természetes ceramid-szintézisét fokozzák, gondoskodnak a hidratált és rugalmas bőrszerkezetről, valamint a melanin természetes prekurzoraiként felgyorsítják és intenzívebbé teszik a barnulást. Használhatjuk napozáshoz és szoláriumozáshoz is!

  • állatokon nem tesztelt
  • parabén, alkohol, gmo, petroleumfélék, SLES és SLS-től mentes termék

2 szabadalom és 2 új innováció

IDRALOE® szabadalom

A gyártó Idraloe® szabadalmával forradalmasította a napozás, szoláriumozás alatti hidratálás és a káros napsugárzás okozta öregedés elleni harcot! A szabadalommal védett fejlesztés alapját a napozók bioaktív koncentrátuma adja, organikus Aloe vera géllel, antioxidánsokkal, pantenollal és a búzacsíra mikropeptidjeivel dúsítva. Az Idraloe® fejlesztés eredménye: intenzív nyugtató és tápláló hatás, öregedés elleni tulajdonsággal, amellyel minden egyes Verattiva® napozó rendelkezik.

IDRALOE® szabadalom

Válaszd a Verattiva® exkluzív napozóit, a bőrvédő készítmények legújabb vívmányát. A Probiofactorsun 2.0® szabadalom a hasznos baktériumok (probiotikumok) forradalmát képviseli. A Verattiva® napozókat prebiotikumokkal és milliárdos mennyiségű probiotikummal dúsították, amit az óceán mélyéből származó, Thermus thermophilus erjesztéssel emeltek új szintre. Az egyedülálló szabadalom védi a sejtszerkezeteket az UVA, UVB és az IR sugarak káros hatásaitól, serkenti a bőr természetes ceramid-szintézisét, rugalmasságot, tónusosságot kölcsönöz, emellett megelőzi az öregedési foltok és a ráncok kialakulását.

Probáld ki Te is! Vásárolj itt! 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.