Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a timsó természetes dezodorként remek választás

Azoknak a vásárlóinknak, akik a boltba betérve természetes izzadásgátlót keresnek, a Najel timsó tömböt szoktuk ajánlani. Ez a káros anyag mentes, magas tisztaságú, vulkanikus eredetű ásványdezodor 24 órás védelmet nyújt a kellemetlen szagok ellen. Nők és férfiak egyaránt, kényelmesen tudják használni, ahogyan azt Alexandra és Viktor véleménye is mutatja.

Vásárlói vélemény: a timsó természetes dezodorként remek választás

„Már nagyjából két éve használom a timsót. Először külföldön találkoztam vele, egy nyaralás során, hazatérve pedig rátaláltam a Najel timsó tömbre, már nem is próbálkozom mással. Természetes dezodorként tökéletesen bevált, még a pörgős napokon és a legnagyobb melegben sem okoz csalódást.”

Köszönjük Alexandra, hogy megosztottad velünk véleményed!

Viktor véleménye: mire jó a timsó tömb? Dezodorként és borotválkozás után is bevált!

Viktor véleménye: a timsó tömb dezodorként és borotválkozás után is bevált!

„Évek óta használom a Najel timsó tömböt izzadásgátlásra, és nagyon meg vagyok vele elégedve, nem is cserélném másra. Ráadásul, nemcsak dezodorként állja meg a helyét, hanem borotválkozás után is segítségemre van, ha esetleg megvágom magam.”

Köszönjük Zsolt, hogy megosztottad velünk véleményedet!

5 érv a Najel timsó tömb mellett

  • megakadályozza a kellemetlen szagokot okozó baktériumok szaporodását, a pórusok eltömítése nélkül
  • nem gátolja a test természetes méregtelenítő folyamatait
  • hipoallergén, parabén-és akoholmentes
  • teljesen szagtalan
  • teljesen természetes eredetű

Így használd a Najel timsó tömböt!

Nedvesítsd be a követ és alkalmazd a kívánt testfelületen (lehet az hónalj, láb, stb.) Mielőtt eltennéd, hagyd, hogy megszáradjon a kő, majd mehet is vissza a dobozba.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.