Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Multi55 Fermentált multivitamintól kifogyhatatlan energia

Zsófi beugrott hozzánk a Multi55 Fermentált multivitamin utánpótlásért. Kicsattanó jókedve és energiája miatt rá kellett kérdeznünk, hogy mi a titka, ő pedig örömmel újságolta, hogy nem más, mint a MULTI55! Olvassátok Zsófi véleményét a Multi55 Fermentált multivitaminról!

Vásárlói vélemény: Multi55 Fermentált multivitamintól kifogyhatatlan energia

"Ez a vitamin egy igazi immun- és energia bomba! Amióta szedem a Multi55 Fermentált multivitamint, egész egyszerűen úgy érzem, hogy megállíthatatlan vagyok! Pörög az agyam a munkában, a teherbírásom sokkal jobb lett! Még otthon sem bírom magam takarékra tenni! Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a vitaminra! Duopackban viszek, így még jobban megéri! Ajánlom mindenkinek, nem fogtok benne csalódni!”

Köszönjük Zsófi, hogy megosztottad véleményed a Multi55 Fermentált multivitaminról!

Milyen egy jó mulvitamin? Fermentált!

Az újgenerációs Multi55 fermentált multivitaminba 36-féle zöldség, gyümölcs és gyógynövény fermentált kivonata került! A zöldségek és gyümölcsök fermentálása során koncentrálódik a tápanyagtartalom,  új, élettanilag fontos antioxidáns és bioakív vegyületek jönnek létre, miközben megnő a biohasznosulás is.

A végeredmény pedig egy könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten hasznosítható formula, mely vegán, laktóz-, glutén -és jódmentes.

A Multi55 fermentált multivitamin számokban:

 • 55-féle szerves és vegán hatóanyag
 • 19-féle szerves ásványi anyag és vitamin
 • 36-féle fermentált zöldség, gyümölcs és gyógynövény kivonat
 • 8 hitelesítő logó
 • 4 lépéses biotranszformációs fermentációs technológia
 • 3 világszabadalommal védett hatóanyag

4 érv a Multi55 Fermentált mulvitamin mellett

 • minőségi alapanyagok: magas biohasznosulású, szabadalommal védett alapanyagok jelenléte, mint pl. új 4. generációjú Quatrefolic® folát
 • egyedi összetevők: fermentált zöldség-, gyümölcs-és gyógynövény kivonatok, melyek fitovegyületeket rejtenek
 • innovatív gyártástechnológia: egymással szinergiában álló, fermentált összetevők, melyeket a magas biohasznosulás, és így még magasabb élettani tulajdonságok jellemeznek
 • társadalmi felelősségvállalás: a gyártó, a Natur Tanya®, elkötelezett a klímavédelem iránt, melynek például az egyik legfontosabb lépése az erdők biodiverzitásának helyreállítása és megőrzése

Mikor fogyassz multivitamint?

 1. Ha úgy érzed, hogy immunrendszeredre ráfér egy kis támogatás.
 2. Levertnek, fáradtnak érzed magad, szeretnéd a mindennapi közérzetedet javítani.
 3. Nehezen koncentrálsz, a mentális erőnlétedre ráférne egy kis turbó.
 4. Jobb fizikai erőnlétre van szükséged.

Próbáld ki Te is!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.