Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Böjte Dávid „Dave” és a Multi55, a fermentált multivitamin

Nicsak, ki járt nálunk! :-) Böjte Dávid „Dave” a 2020-as Exatlon Hungary Férfi győztese, a 2018-as Ninja Warrior dobogósa. Dave igazán aktív, pörgős, sportos életet él, ezért étrendjét rendszeresen egészíti ki speciális táplálék-kiegészítőkkel is, hogy szervezete bírja a megnövekedett fizikai igénybevételt. Mi természetesen a leginnovatívabb multivitamint ajánlottuk számára, ami 36-féle zöldséget-gyümölcsöt tartalmaz, FERMENTÁLVA, a még nagyobb energiaszintért, gyorsabb regenerációért és immuntámogatásért.

Vásárlói vélemény: Böjte Dávid „Dave” és a Multi55

Mit kell tudni a fermentált Multi 55 multivitaminról?

A MULTI 55 egy újgenerációs, fermentált multivitamin. 36-féle fermentált zöldséget, gyümölcsöt és gyógynövényt tartalmaz, 19-féle vitaminnal és ásványi anyaggal, 3 világszabadalom és 1 szabadalmazott fermentációs technológia kíséretében.

A fermentálás új, élettanilag fontos bioaktív vegyületeket is létrehoz, melyek eltérő és egymást kiegészítő szinteken fejthetik ki hatásukat, miközben megnövelik a vitaminok biohasznosulását is.

Valójában, ez a szinergikus együttműködés az, ami hatékonyabban segít meggátolni az oxidatív stresszt, támogatni az immunrendszert, megnövelni az energiaszinteket, aktivizálni a bélflóra ökoszisztémát, csökkentik a gyulladásokat és gátolni a degeneratív betegségek kialakulást.

A vegán, jód-, glutén- és laktózmentes formulát testünk könnyedén, nagy százalékban és sejtszinten hasznosítja. 

Mikor ajánljuk a fermentált Multi 55 multivitamint?

  1. Az immunrendszer egészségéhez, a kiegyensúlyozott immunválaszokhoz.
  2. A mindennapi jobb közérzethez.
  3. A mentális erőnlét fokozásához, levertség és koncentráció hiány esetén.
  4. A jobb fizikai erőnléthez, sportolóknak a teljesítmény növeléséhez.
  5. A meghűlések, fertőzések esélyének csökkentéséhez.

A BOJTEDAVE kuponkóddal 10 % kedvezménnyel juthattok hozzá a fermentált Multi55 multivitaminhoz és Multi55 Duopackhoz február 28-ig!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.