Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Mikronizált Ginkgo biloba

A minap Bálint bácsi - egy igazi úriember - tért be hozzánk Ginkgo biloba tablettáért. Már 2 éve hű fogyasztója eme standardizát, és mikronizált technológiával előállított termékünknek. Kérésünkre azt is elmondta, miért ragaszkodik ehhez a kivonathoz.

19hetkvasarloi-visszajelzes-ginkgo-bea.jpg

„Muszáj volt annak idején valamilyen plusz segítséget találnom, mert sajnos a memóriám már egy ideje nem a régi. Két évvel ezelőtt ajánlotta az egyik ismerősöm ezt a terméket, amit azóta is rendszeresen fogyasztok! Nagyon jól karbantartom vele a memóriámat, az emlékezőképességem azóta, hogy fogyasztom, egy cseppet sem romlott. Jobban eszembe jutnak a dolgok és nem felejtek olyan könnyen, mint azelőtt! Egyszóval nagyon jól szinten tart, ezért maximálisan elégedett vagyok vele! Szívesen ajánlom másoknak is!”

Kedves Bálint bácsi! Köszönjük, hogy megosztotta velünk ezt a nagyon hasznos tapasztalatot! Feldobta a napunkat és szeretettel várjuk vissza üzletünkbe!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.