Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Citromfű tabletta

Ismét egy pozitív vásárlói visszajelzés a mikronizált technológiával készült Citromfű tablettáról, kedves vásárlónk, Éva személyében. Éva már a harmadik doboz Citromfű tablettát szerezte be nálunk. Vásárlás közben volt időnk egy kicsit beszélgetni vele, hogy miért is vált be neki ennyire ez a tabletta. Íme, Éva tapasztalatai:

citromfu-velemeny.jpg

 Mikronizált citromfű tabletta

„Alvászavarra, stresszre, gyomorideg csökkentőnek is nagyon szuper! Anno az alvászavaromra keresetem valami természetes étrend kiegészítőt. Örülök, hogy rátaláltam erre a termékre, nálam maximálisan bevált!  Általában nehezen alszom el, felébredek az éjszaka közepén, és nehezen alszom vissza… Ilyenkor, vagy még alvás előtt bekapok egy szemet, s máris könnyebb! Rendkívül sokat javult az alvásminőségem mióta fogyasztom! Na meg ugye a stressz hatását sokszor a gyomrom is megérzi, de hál’ Istennek mióta napközben is beveszem, azóta nincs az a görcsös gyomoridegem. Sőt, változókori problémáimra is érzem hatékonyságát! Mindenkinek ajánlom!”

******************************************
❤Éva hálásan köszönjük tapasztalataid megosztását,
és szeretettel várunk vissza üzletünkbe! ❤
******************************************
A citromfüvet széles körben alkalmazzák szorongás és álmatlanság kezelésére Európában. Ez a kivonat annyiban más, mint a szárított gyógynövények, hogy magasabb a hatóanyag tartalma, és annak nagyobb a biohasznosulása. Ezt ún. mikronizálással és standardizálással érik el. Mit jelent ez? 

******************************************
A hatóanyagot tartalmazó növény részt, a milliméter EZREDrészére darabolják fel. Ezáltal nagyobb felületet kapnak, a cél ugyanis az, hogy a nagyobb felületen több biokémiai reakciót érjenek el. Ezzel nagymértékben megnövekedik a hatóanyag felszívódása és természetesen a termékek hatékonysága is. Sőt ez a technológia 95% fitovegyületet eredményez és mindössze 5%-ra csökkenti a segédanyagok jelenlétét, szemben az egyéb étrend-kiegészítőkkel, ahol ez a szám 35%-ot is elér. Így tesszük képessé a szervezetet arra, hogy öngyógyító tevékenységének maximumát érje el. A formula a citromfű fő hatóanyagára standardizált, azaz  a rozmaringsavra. – Ez azt jelenti, hogy minden egyes tablettában ugyanazt a hatásért felelős hatóanyag mennyiséget találjuk meg.
******************************************


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.