Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Gambe Slim®

A terméktapasztalat egy nyiroktisztító gyógynövényes főzetünkről íródott, ami Gambe Slim® névre hallgat.

Vásárlói vélemény: Gambe Slim

Nos, a pozitív visszajelzések folyamatosan érkeznek hozzánk. És ma ismét egy ilyet oszthatok meg Veletek. A képen mellettem álló Andi ugyanis, tapasztalt Gambe Slim® fogyasztóként már túl van egy 60 napos kúrán, és most azért jött, hogy újabb adaggal hosszabbítsa meg a kúraidejét.

Beszélgetésünkből kiderült, hogy Andi már 10 éve küzd lábdagadással és ödémával, ezért döntött a kötőszövet és érfal erősítő, illetve nyiroktisztító és vérkeringést fokozó Gambe Slim® főzet mellett. A főzet válogatott gyógynövényekkel és 1500 mg kollagénnel nyújt támogatást a nyirokpangás felszámolásához. Andi már egy hónap után tapasztalta magán a pozitív hatásait, és még a meleg idő ellenére sem dagadt be a lába és vizesedéses panaszai egész egyszerűen alábbhagytak.

Andi tippje a Gambe Slim® -hez:

Keverjétek el a főzetet citromos vízzel, mert úgy jobban itatja magát, és ez fontos, mivel a kúra ideje alatt amúgy is meg kell emelni a folyadékbevitelt.:)

Drága Andi engedd meg, hogy zárásként idézzelek: „Én köszönöm, hogy van a Gambe Slim®.” Mi köszönjük a részletes beszámolódat és további sok sikert kívánunk a kúrádhoz! ♥

➡ Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum, kollagénnel >>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.