Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Méhpempő ivótasak

Áldott állapotban méhpempő segítségével! Eszter nevű vásárlónk méhpempő kúrába fogott és rácáfolt arra, hogy csak mesterséges úton eshet teherbe.

A termékről bővebben, ide kattintva olvashattok tovább!

sikeres-mehpempo-kep-javitva.jpg

Napi 1000mg méhpempő

Napi 1000mg folyékony méhpempő számos értékes tápanyaggal dúsítja étrendünket. Szabályozza az alul- vagy túlműködő immunrendszert, felveszi a kesztyűt a fizikai és szellemi stresszhelyzetekkel szemben, sőt fokozza a fizikai és szellemi erőnlétet is. De a legfontosabb tulajdonsága talán az, hogy pro-hormonokat is tartalmaz. Így elősegíti a hormonháztartás egyensúlyát, aminek köszönhetően első számú meddőség elleni tápanyag

Sok vásárlónk, többek között Eszter is megtapasztalta ezt: 

"Nyáron rátaláltam a Royal Jelly Méhpempő ivótasakokra, és azóta is szedem! Megcsináltam egy hosszabb kúrát, most már 2-3 naponta iszom egy ivótasakkal, már az íze miatt is. Ugyanis évek óta szerettünk volna babát, nálam viszont kétoldali petevezeték elzáródást állapítottak meg. Azt mondták csak mesterséges úton eshetek teherbe.  Szerencsére erre rácáfoltunk! ;)

Továbbá tavaly télen szívritmus zavart állapítottak meg nálam. Míg régebben a metró lépcsőin levegőt kapkodva értem fel, most már könnyedén megy. A másik örömhír, hogy amikor a kardiológushoz visszamentem, tünetmentesnek diagnosztizált.

 Javult az általános közérzetem, és egészségi állapotom! Mindenkinek csak ajánlani tudom!"

Jó tanács:

A méhpempő alkalmazása során fontos a kúraidő betartása, és a napi dózis figyelembevétele. Fogyasszunk naponta 1000mg friss méhpempőt, kúraszerűen, 3 hónapon át.

Ez a fagyasztva szárított, liofilizált méhpempő, 1000mg FRISS méhpempőnek felel meg, ami fedezi a szükséges napi bevitelt. Érdemes kihasználni a 2+1-es akciót, ami 48 napi adagnak megfelelő mennyiséget tartalmaz.

Próbáld ki Te is >>>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.