Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Méhpempő ivótasakok

A mai napon is örömmel láttam, ahogyan vásárlóink sürögtek-forogtak az üzletben. Ilyenkor mindig azt érzem, hogy hasznos és értékes az a munka, amit kicsiny boltunkban nap, mint nap végzünk Értetek. Ebben az a beszélgetés is megerősített, amit a mellettem mosolygó Timivel folytattam a minap. Örömmel hallottam tőle, hogy már kedvenc terméke is van nálunk, ami nem más, mint a Royal Jelly méhpempő ivótasakok!

Timi saját érvekkel is megerősítette, miért éppen a Méhpempő lett a kedvence:

16hetkvasarloi-vissz-bea.jpg

„Immunerősítésképp kitűnően vizsgázott nálam, amióta fogyasztom messze elkerült minden megfázás és nyavalya.  Érezhetően több az energiám, és a hormonháztartásomat is jótékonyan befolyásolta. Nagyon meg vagyok vele elégedve, ajánlottam már ismerősöknek és barátoknak is.

❤Kedves Timi, köszönjük visszajelzésed és örömünkre szolgál, hogy egy újabb pozitív tapasztalatot oszthattunk meg, a liofilizált, 1000mg-os méhpempő kivonatunkkal kapcsolatban, ami ugyanezen okok miatt törzsvásárlóink zömének kedvenc terméke. ❤

➡Olvass tovább erről a termékről ide kattintva »


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.