Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Méhpempő

❤ Kedves Vásárlónkkal, Dórival a minap sokak kedvencéről, a Méhpempő hatásairól beszélgettünk, s nagy örömünkre megosztotta velünk saját tapasztalatait! :-)

Royal Jelly – 1000mg-os Méhpempő ivótasakok. Meddőség, immunrendszer, szellemi és fizikai erőnlét.

A Méhpempő ivótasakokat immunerősítésre, és kiegészítésként pajzsmirigyének alulműködése miatt fogyasztja kúraszerűen! Dóri immunrendszere érezhetően erősödött a Méhpempő fogyasztása óta, amit abból állapított meg, hogy míg körülötte mindenki náthás volt, róla leperegtek a téli nyavalyák. Dóri azt is tapasztalta a Méhpempővel kapcsolatban, hogy nagyon sok energiát adott Neki, és az emésztésére is igen jó hatással van. Kiegészítő terápiaként, pajzsmirigy alulműködésének szinten tartásához is nagyban hozzájárul. Jó szívvel ajánlja mindenkinek, aki fel szeretné kicsit „turbózni” a szervezetét, az ízére pedig csak annyit mondott, hogy nagyon-nagyon finom! :-)

❤ Kedves Dóri! Köszönjük szépen a visszajelzésed, várunk sok szeretettel legközelebb is!

A Royal Jelly méhpempő zsebital fagyasztva szárított méhpempő kivonatot tartalmaz, ami 1000mg FRISS méhpempőnek felel meg! Összetevői révén biztosítja a mindennapi élet kihívásaihoz szükséges energiát és vitalitást.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.