Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Máriatövis zsírmáj ellen bevált!

Ancsa a lányától kapta a Natur Tanya® Kolinnal dúsított máriatövismag tablettát, miután az utolsó labor rossz májeredményeket és zsírmájat állapított meg. Ancsa lelkesen kezdett bele a kúrába és 4 hónap múlva elégedetten osztotta meg véleményét a máriatövis tablettáról.

Vásárlói vélemény: Máriatövis tabletta zsírmáj ellen

„A lányomtól karácsonyi ajándékként kaptam a Natur Tanya® Máriatövis tablettát, mert a legutolsó laborom igen rossz májfunkciókat mutatott és zsírmájat állapított meg az orvos. Belekezdtem ebbe a kúrába, mellette a táplálkozási tanácsokra is ügyeltem az elmúlt 4 hónapban. Úgy néz ki, nem hiába, az újabb laboreredmények nagyon szép javulást mutatnak, nagyon boldog vagyok! Most tartok egy szünetet, és utána folytatom tovább a kúrát! Köszönöm!”

Mi köszönjük Ancsa, hogy megosztottad velünk véleményed a Máriatövis tablettáról.

Natur Tanya® Kolinnal dúsított máriatövismag tabletta a máj egészségéhez

A Natur Tanya® Máriatövismag tablettában a máriatövis fő hatóanyaga, a szilimarin, standardizálva van jelen (minden tablettával azonos mennyiségű hatóanyaghoz jutunk), a kivonat pedig még kolinnal is dúsított. Ez a két tápanyag hatékonyan működik együtt májpanaszokná, májbetegségeknél, zsírmájnál is.

Mit tehetsz még zsírmáj esetén? Nézd meg a témában írt blogbejegyzésünket! » 


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.