Vásárlói vélemény: Májzsírosodásra articsóka kivonat!
Sándor mindennapjait régóta megnehezítette rossz emésztése. Ehhez pedig idővel olyan további tünetek csatlakoztak, mint a folyamatos puffadás, és a bal oldalon kezdődő, majd a has egészére kisugárzó erőteljes fájdalom. Alapos kivizsgálás után kiderült, hogy panaszait májzsírosodás okozza. Sándor felesége, régi törzsvásárlónk, aki férjének Articsóka kivonatot vitt haza. Mivel Sándor közérzete gyorsan javult, és tünetei is jelentősen csökkentek, tapasztalatait örömmel osztja meg Mindenkivel, aki hasonló cipőben jár.
„A fájdalom rövid idő alatt enyhült, majd a puffadással együtt szerencsére meg is szűnt. Az emésztésem is teljesen helyrejött, aminek nagyon örülök. Most viszem is az újabb adagot, nem gondoltam volna, hogy gyógyszerek nélkül is ilyen szépen helyre tudjuk hozni az egészségem.” – újságolta boldogan Sándor, amikor az újabb havi adagért már, Ő maga jött be hozzánk.
Köszönjük Sándor a visszajelzést!
Májzsírosodás
A zsírmáj az egyik leggyakoribb krónikus májbetegségként számon tartott máj rendellenesség, a nyugati világban. Rémisztő, hogy ma már 10-12 éves gyermekeknél is diagnosztizálnak zsírmájat, mert sok finomított élelmiszert, cukros ételt és italt fogyasztanak, illetve keveset mozognak. A zsírmáj fenyegeti azokat, akik stressznek vannak kitéve, elhízottak, és vércukor problémával küzdenek. A zsírmáj párhuzamban áll a magas koleszterinszinttel, inzulinrezisztenciával, 2-es típusú cukorbetegséggel és metabolikus szindrómával is.
Ha zsírmájat diagnosztizáltak Nálad, minél előbb kezdj májkímélő diétába, mozogj többet, igyál több vizet, és mindezt az életmódváltást olyan kiegészítővel is megtámogathatod, mint az articsóka kivonata.
Articsóka - a máj egészségére!
A prevenció, a tudatos életmód fontos. Ha puffadás, hasi-és gyomortájéki felfúvódás jeleit észleljük magunkon, vagy éppen sehogyan sem tudunk lefogyni, könnyen előfordulhat, hogy májunkra ráfér egy kis tehermentesítés. Erre utalhat továbbá a kiálló gyomor, a zsíros ételek nehéz emésztése, de akár a reflux és a gyomorégés is.
Az 1950-es években fedezték fel, hogy miközben feldolgozzák az articsókát, cinarin nevű hatóanyagának mennyisége megsokszorozódik. Ez a természetes vegyület pedig pozitív hatással van a koleszterin szintekre, az epefolyadék mozgására, és megvédi a májat a méreganyagoktól, stressztől, károsodástól és az öregedéstől. Az articsóka kivonatát azóta is sikerrel alkalmazzák a máj tisztítómunkájának fokozására, a májsejtek regenerálására, nehéz emésztésre, puffadásra, epehólyag stimulálására és koleszterinszint csökkentésre.
Articsóka kivonatunk erősebb lett!
Időközben az articsóka kapszulánk erősebb lett és új csomagolást kapott! A fő hatóanyagból (cinarin) minden egyes kapszula (ami már teljesen növényi kapszulahéj) a 17,5 mg helyett már 20 mg-ot tartalmaz!
Olvass tovább, miért szeretjük még az articsókát!
Vagy vásárolj itt! ⬇