Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: A magnézium-biszglicinát segít a jobb alvásban

Ildikó története a Covid-dal kezdődött, amiből sikeresen felgyógyult, viszont a poszt-Covid tünetek közül az alvási nehézség igen tartósnak bizonyult.  Ekkor kezdte el szedni a magnézium-biszglicinátot, és azóta saját bevallása szerint is, „úgy alszik, mint a bunda”.

Vásárlói vélemény: A magnézium-biszglicinát segít a jobb alvásban

"Nem is gondoltam volna az elején, hogy ilyen sokat fog segíteni a magnézium-biszglicinát. Amióta javasoltátok, mindig lefekvés előtt veszem be, és tényleg úgy alszom tőle, mint a bunda. Nincs is másra szükségem a jó alváshoz, végre ki tudom magam pihenni. Köszönöm az ajánlást! Most is viszek 2 dobozzal belőle,  mert ilyen ár mellett, nagyon gazdaságos is" 

Köszönjük Ildikó, hogy megosztottad véleményed a magnézium-biszglicinátról, nagyon örülünk a sikerednek.

A magnéziumok nem egyformák!

Nagyon oda kell figyelni a választásnál, hiszen általában az üzletek polcain az olcsóbb fajtákat találod (pl.: magnézium-oxid, magnézium-karbonát, magnézium-citrát).

A legjobb biohasznosulást bizonyítottan a glicin aminosavval kelátolt magnézium-biszglicinát adja, hiszen a bélsejtek közvetlenül fel tudják szívni.

A Natur Tanya® Magnézium-biszglicinát ráadásul alacsony molekulatömeggel is rendelkezik (bizonyítottan 172,3 Dalton méret), ami még magasabb biohasznosulást eredményez.

3 érv a Natur Tanya® Magnézium-biszglicinát mellett:

  • nem okoz gyomorpanaszokat, fogyasztása alatt hasmenéstől sem kell tartani!
  • vegán, laktóz- és gluténmentes
  • független labor által bevizsgált

Magnézium és alvás

A magnéziumhiány jele is lehet az alvási zavarok megjelenése. A magnézium ugyanis elengedhetetlen az ún. GABA, ami egy olyan neurotranszmitter, ami „nyugtatja” az agyat, és elősegíti a relaxációt.

Tudtad a glicinről, hogy…?

A magnézium-biszglicinátban lévő glicin aminosav magában is segít ellazulni, nyugtat és javítja az alvást is.

A magas biohasznosulású Magnézium-biszglicinát most családi kiszerelésben, kedvező ár-érték arányban érhető el! »


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.