Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Luteina® bio-complex szemvitamin!

Ha október, akkor Látás Hónapja! Ebből az alkalomból megosztunk Veletek egy első kézből származó véleményt, az éleslátást támogató, szabadalommal védett Luteina® bio-complex névre hallgató szemvitaminunkról.

liteina-szemvitamin-velemeny-lutein-tapasztalat.jpg

Kedves vásárlónknak, Teréziának sokakhoz hasonlóan időskori makula degeneráció nehezíti a mindennapjait. A makula, azaz a sárgatest, szemünk egyik legfontosabb része, ami az éleslátásért felel. Ha a sárgatest öntisztító folyamatai romlanak - ami sajnos 50 év körül már igen gyakori - akkor a központi (centrális) látás fokozatosan és fájdalommentesen romlik. Mindez megnehezíti az olyan hétköznapi tevékenységeket, mint a könyvolvasás, az autóvezetés vagy éppen az arcfelismerés.

Sajnos a folyamat jelen tudásunk szerint nem visszafordítható, DE

  1. célzott kezelési lehetőségekkel,

  2. életmódváltással (pl.: az alacsony glikémiás idexű étrend csökkenti a makula degeneráció kockázatát)

  3. és a retinát károsító anyagok semlegesítése, célzott tápanyagokkal (Luteina® bio-complex összetevők), ezt a folyamatot lelassíthatja vagy épp meg is állíthatja, attól függően, hogy mely fázisáról és mely típusáról beszélünk (száraz, nedves és másfélék).  

Egyszóval, Terézia is ilyen problémákkal birkózik meg nap, mint nap:

„Egyre romlott a látásom, a vizsgálat kimutatta a makuladegenerációt. Elkezdtem jobban odafigyelni mindenre és még gyógyszertárakban kapható készítményeket is szedtem, de sajnos nem észleltem a változást”- mesélte. „Ezekben a tablettákban, 5, maximum 10 mg lutein van, ami nálam kevésnek bizonyult, pedig ez az anyag, ami segít rendbe rakni a szemproblémákat. Aztán rátaláltam erre a Luteina nevű készítményre. Szimpatikus volt számomra, főleg, mert a 20mg(!) lutein mellett, vitaminokat és ásványi anyagokat is tartalmaz, majd észrevehetően javult a látásom is.

Mivel a családtagjaimmal telefonon tartom a kapcsolatot, fontos volt, hogy jól tudjam használni a készüléket. Itt volt a legszembetűnőbb változás: jobban látom a kijelzőt, könnyebb elolvasnom a betűket! Most viszek a sógornőmnek is, hadd legyen neki is jobb a szeme” - mondta mosolyogva.” 

Köszönjük a visszajelzést Terézia!

A Luteina® bio-complex szemvitaminban kelátkötésű cinkkel (ALBION® Zinc Chelazome®) rögzítették a luteint, és a kísérő szemvédő tápanyagokat. Ez a szabadalmi megoldás garantálja, hogy a szemtápláló összetevők biztosan eljutnak a sárgafoltig és közvetlenül a szemlencsében fejtik ki hatásukat. Semlegesítik a retinát károsító anyagokat, hozzájárulnak az éleslátás javításához, csökkentik a makula-degeneráció veszélyét, óvják a szemeket a káros UV sugárzástól és a  szabad gyököktől.

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.