Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Luteina® bio-complex

Szemvitamin

amikor túl rövid a kezünk, amiben a könyvet tartjuk...

❤ Szeretném Veletek megosztani János bácsi sikerélményét, és egyben tanácsát is, egyik szemvitaminunkkal kapcsolatban, ami Luteina® bio-complex névre hallgat, és aminek összetevőit Nemzetközi szabadalom is védi! :)

lutein-szemvitamin-velemeny.jpg

János bácsinál szemfenék meszesedést, vagy más néven makula degenerációt állapítottak meg. Sajnos napjainkban ez az időskori látásromlás egyik fő oka… Mivel most érkezett hozzánk a 3. kúráért, megkérdeztem, hogy hogy van megelégedve ezzel a kiegészítővel. :) Ő pedig szívesen megosztotta tapasztalatát, és még egy közös fotóba is beleegyezett, hiszen mint kiderült igen sokféle szemvitamint kipróbált már, viszont amióta a Luteinát használja, csakis ehhez ragaszkodik.

Ennek az az oka, hogy amióta ezt fogyasztja, nem romlik az állapota, sőt állítja, hogy még javult is a látása, hiszen sokkal könnyebben is tud olvasni!  Még a doboz hátoldalán lévő apró betűs tájékoztatót is felolvasta nekem. :) - és szíves figyelmébe ajánlja mindazoknak, akik hasonló problémára keresnek egy megbízható és jól teljesítő szemvitamint! :)

❤Kedves János bácsi! Szívből örülünk a csodás eredményeknek és köszönjük a derűs perceket! ❤

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.