Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Lipo+ Lapos has kúrával beindult a fogyás

Edit változókori, lelassult, raktározó anyagcseréje, és a has-csípő részen megjelenő felesleg miatt kért tőlünk segítséget. Mi a Lipo+ Lapos has kúrát ajánlottuk számára, ugyanis a hasi felesleg béltisztításért és bélflóraépítésért kiált!  Örömmel osztjuk meg veletek Edit véleményét a Lipo+ Lapos has főzettel kapcsolatban.

Vásárlói vélemény: Lipo+ Lapos has kúrával beindult a fogyás

Meglepően hamar, már az első 1-2 hét után éreztem a változást, megszűnt az állandó hasi diszkomfort érzetem, jelentősen csökkent az étvágyam, érdekes módon elkezdtem az egészséges ételeket kívánni, most már sok zöldséget, zöldséglevest, kölest, tengeri halat fogyasztok. Valahogy a Lipo+ Lapos has kúra mindent megoldott! Szeretem, sőt imádom!!!!

Legnagyobb örömömre centikben és kilóban is mérhető változás, ráadásul a kúra rávezetett az egészséges étkezés útjára.  Elmúlt a korábbi állandó fáradtság érzetem, több energiám van, rendszeresen kerékpározom, a kerti munkák ideje is elkezdődött, így hasznos a több energia.”

Köszönjük Edit, hogy megosztottad velünk véleményed a Lipo+ koncentrátumról.

Béltisztítás + bélflóra építés = lapos has

Bizony, ha a felesleg jellemzően a hasi részen halmozódik fel akkor eljött a béltisztítás ideje!

Béltisztítás azonban sosincs bélflóra építés nélkül! Ehhez nyújt segítséget a Lipo+ Lapos has koncentrátum, melyet a 12-féle béltisztító gyógynövény koncentrátuma mellett prebiotikus rostokkal is dúsítottak. Ezek a rostok kolonizálják (sokasítják) a bélflóra hasznos baktériumait (probiotikumokat), ezzel elősegítve a bélflóra regenerálódását.

4 jel, hogy itt az ideje belevágni egy béltisztító kúrába

  • ha a felesleg elsősorban a has-csípő tájékra rakódik
  • ha étkezések után gyakran puffadsz
  • ha emésztésed lehetne gyorsabb
  • ha valahogy a közérzeted sem az igazi

Hogyan alkalmazd a Lipo+ Lapos has koncentrátumot?

A koncentrátum napi adagja 25 ml (egy kupak), melyet 1,5 liter szénsavmentes vízben javasolt feloldani. Ezt a hígítást pedig egész napra elosztva, minimum öt részletben fogyasszunk, inkább étkezések után egy minimum 60- maximum 120 napos kúra keretein belül.

Anatur Tipp! Kezdetben kevesebb vízben is feloldhatod a koncentrátumot, azonban ügyelj arra, hogy folyamatosan növeld a mennyiséget.

A 60 napos Lipo+ Lapos has kúracsomagot most kedvezményes áron vásárolhatod meg! >>


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.