Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Lipo+ koncentrátum

Ismét egy vásárlói visszajelzés a jól ismert, és igencsak kedvelt Lipo+ béltisztító gyógynövényes főzetünkről, amit puffadás, szélsőséges emésztési zavarok és hasi úszógumik ellen vethetünk be, diétánk részeként. Hallgassátok szeretettel kedves vásárlónk, Csilla lapos has kúrája alatt szerzett tapasztalatait.

lipo-plus-lipo-lapos-has.jpg

 „Gyerekkoromban bélelzáródással műtöttek, azóta nagyon könnyen puffadok, olyan ételektől is, amik normál esetben nem okoznak ilyesféle tüneteket”- mesélte nekünk, Csilla.

„Kipróbáltam sok kiegészítőt panaszomra, diétám mellé, de időközben mindez tovább súlyosbodott azzal, hogy még a változó korba is beléptem, így az alkatom is megváltozott, amit leginkább a hasamon és a derekamon vettem észre.”

Csilla ezek után kezdte el fogyasztani a Lipo+ főzetet, és a következőket tapasztalta béltisztító és bélflóra építő kúrája alatt:

„Megdöbbentő volt, hogy mennyire hamar elmúltak a tüneteim. A puffadásom úgy szűnt meg, hogy időközben még sokfelé utaztam is a világban, és különböző népek ételeit is ettem. A hasam is kisebb lett, aminek örülök, mert változó kor ide, vagy oda, igyekszem jó formában maradni, nem csak a külsőm, de a mozgékonyságom érdekében is.”

Kedves Csilla köszönjük a pozitív visszajelzésedet, reméljük mások számára is hasznosnak bizonyultak tapasztalataid. ❤

Mit kell tudni a Lipo+
lapos has főzetről?

Ezt a koncentrátumot, azok részére fejlesztettek, akiknek emésztési panaszaik vannak és akiknek kritikus terület a has és a csípő! Hölgyeim és Uraim, itt nem csak a zsírok égetéséről van szó. A Lipo+ egy olyan haslapító, gyógynövényes koktél, ami meg is takarítja a beleket. Megszünteti a gázosodást, puffadást és az emiatt lelassult - " mindent elraktározok a gazdámnak " - anyagcserét.

Minden ereje 12 emésztést elősegítő, béltisztító gyógynövény és
egy prebiotikum, ami a bélflórát építi, hiszen az ott élő hasznos bélbaktériumokat kolonizálja.

Próbáld ki Te is! >>>
...mert az úszógumi nem Neked, hanem a kislányoknak való!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.