Vásárlói vélemény - Ligetszépe olaj kapszula

Szilvi benyitott az üzletbe és bearanyozta a napunk! Imádom, amikor ilyen fantasztikus hírekkel leptek meg minket!

Szilvi gondjait a hosszú ideje fennálló, felborult hormonegyensúly, magas ösztrogénszint, ciszták, és egyéb ösztrogéndominanciára jellemző tünetek okozták.  Javaslatunkra elkezdte használni ezt a Ligetszépe olaj kapszulát, és már 1 hónap után észrevette a pozitív változásokat!

„Elmúltak a mensi gondok, nem fájnak, duzzadnak a melleim, ráadásul a ciszták mérete is csökkent! Már tényleg mindent kipróbáltam, de semmi sem működött igazán, ez viszont nagyon bevált!”

43hetkvasarloi-visszligetszepe-kapszula.jpg

Örülünk a remek hírnek, kedves Szilvi és szívből köszönjük, hogy megengedted, hogy megosszuk a tapasztalataidat másokkal!

Az A- és E-vitamin pelletekkel ellátott  Ligetszépe olaj kapszula Szabadalommal védett termék. Sőt! Két szabadalommal is védett:

❶FowCaps® kapszulatok

 A FlowCaps® kapszulatokba zárt zsírsavak sejtszinten szívódnak fel, nem oxidálódnak, és nem avasodnak. Ez azért forradalmi megoldás, mert a telítetlen zsírsavak fokozottan érzékenyek a szabad gyökök károsító hatásaira, és e folyamatban maguk is károssá, azaz ellenségeinké válhatnak.

❷ Pelletek

A kapszulatokban ún. pelletek úszkálnak, melyek biotint, A és E-vitamint tartalmaznak. Feladatuk a ligetszépe zsírsavainak védelme és az élettani hatás fokozása.

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇