Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Ligetszépe olaj kapszula

Szilvi benyitott az üzletbe és bearanyozta a napunk! Imádom, amikor ilyen fantasztikus visszajelzésekkel  leptek meg minket!

Szilvi gondjait a hosszú ideje fennálló, felborult hormonegyensúly, magas ösztrogénszint, ciszták, és egyéb ösztrogéndominanciára jellemző tünetek okozták.  Javaslatunkra elkezdte használni ezt a Ligetszépe olaj kapszulát, és már 1 hónap után észrevette a pozitív változásokat! „Elmúltak a mensi gondok, nem fájnak, duzzadnak a melleim, ráadásul a ciszták mérete is csökkent! Már tényleg mindent kipróbáltam, de semmi sem működött igazán, ez viszont nagyon bevált!”

43hetkvasarloi-visszligetszepe-kapszula.jpg

Örülünk a remek hírnek, kedves Szilvi és szívből köszönjük, hogy megengedted, hogy megosszuk a tapasztalataidat másokkal!

Figyelem a ligetszépe olaj kapszula új csomagolást kapott!

A standardizált ligetszépe olaj kapszula kedvezőbb árat és nagyobb kiszerelést kapott, új csomagolással egybe kötve. Ez a formula gluténmentes igazolással is rendelkezik.

  • Kétségtelenül a ligetszépe olaj a legszenzációsabb felfedezés a C-vitamin óta! Hogy miért? Olvass csak tovább!

MOST DUOPACK AKCIÓBAN IS! Nem érdemes kihagyni


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.