Vásárlói vélemény - Ligetszépe olaj kapszula

Talán egyetérthetünk: kevés dolog tud olyan ijesztő lenni, mint a hirtelen hajvesztés egy nő számára. Zita 1 hónapja jött be hozzánk azzal a problémával, hogy hormonzavarból adódó vészes hajhullására szeretne megoldást találni. Kétségbeesése nem volt alaptalan, hiszen a tesztoszteron túltengése miatt férfiaknál jellemző fejtetői kopaszodás jelentkezett nála.

1hetklarvasarloi-visszligetszepe1.jpg

 Rögtön ezt a Ligetszépe olaj kapszulánkat emeltem le számára a polcról, hiszen számtalan esetben segített már, mint természetes hormonrendező. Ez a szabadalommal védett termék, Biotint, A és E-vitamint tartalmazó pelletekkel védi az értékes ligetszépe zsírsavakat és fokozza a hatást. Igazi, komplex szépségbomba, amely nem csak a hajra, de egyben a bőrre, körmökre is jótékony hatással van.

Zita ma boldogan tért vissza hozzánk és el is újságolta a tapasztalatait, bár a szemünkkel látott eredmények magukért beszélnek!

„1 dobozzal szedtem csak eddig belőle, és olyan szépen elkezdett visszanőni a hajam, hogy még az orvos is megjegyezte! Emellett pedig más jótékony hatását is észrevettem: megerősödtek a körmeim, elmúltak a bőrömön kialakuló gyulladásos pattanások, s amióta szedem, abszolút nincsenek menstruációs fájdalmaim, amik előtte még gyógyszer hatására sem múltak el teljesen!”

Kedves Zita, köszönjük, hogy megosztottad velünk a tapasztalataidat és nagyon örülünk ennek a remek eredménynek, várunk vissza szeretettel!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇