Vásárlói vélemény: Ligetszépe olaj + Fekete fokhagyma gyulladáscsökkentésre
Zsolt egészen fantasztikus tapasztalatról számolt be a Ligetszépe olaj és Fermentált fekete fokhagyma fogyasztásával kapcsolatban: krónikus lábszárgyulladása már 5 nap alatt javulni kezdett!
„A történetem a cukorbetegséggel kezdődött, amiből fekély, majd lábszárcsont gyulladás alakult ki. Közel egy évig kaptam antibiotikumot, és az orvosok már a legrosszabb forgatókönyvvel szembesítettek. Ekkor kezdtük el szedni felelségemmel a Ligetszépe olajat és a Fermentált fekete fokhagymát. Ha nem velem történik, komolyan el sem hiszem, de elkezdett gyógyulni a seb, és javulni a gyulladás állapota. Egész pontosan 5 nap alatt vettem észre a javulást. A vérnyomás értékeim is jobbak lettek, így azóta is szedjük kúraszerűen mindkét terméket. Nagyon hálás vagyok értük!”
Köszönjük Zsolt, hogy megosztottad velünk véleményed, és további jó egészséget kívánunk.
Gyulladáscsökkentő zsírsavak a Ligetszépe olajban
A ligetszépe olaja nagy mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat. Ez a zsírsav hozzájárul a belső gyulladások csökkentéséhez, mégpedig úgy, hogy csökkenti a rossz, és növeli jó a prosztaglandinok szintjét, utóbbiak pedig fontos gyulladáscsökkentő vegyületek.
Belső gyulladásoknál, bőrgyulladásoknál, de még autoimmun gyulladásoknál is számíthatunk rá.
Gyulladáscsökkentő kénes vegyületek a Fermentált fekete fokhagymában
A fermentálás folyamán a fokhagyma allicin tartalma átalakul, és olyan vegyületek lesznek belőle, mint az S-allil-cisztein, a 5-hidroximetil-furfurol, a piruvát, a bioaktív alkaloidok és flavonoidok. Az így létrejövő új vegyületek sokkal erősebb antioxidánsok, és gyulladáscsökkentő tulajdonságuk is sokkal erősebb, mint a sima fokhagymáé.