Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Lícium gyümölcs

Kedves vásárlónk, Ildikó korábban nem ismerte a Kínában oly népszerű gyümölcsöt, a Goji bogyót. Azonban nemrég kapott ajándékba egy tasakkal a Dr. Natur Étkek prémium Lícium gyümölcsből (mely a Goji bogyó másik neve).

goji bogyo, goji bogyo velemeny

„Rögtön megkedveltem kellemes ízét”- mesélte nekünk. „A nagy szemű, piros kis gyümölcsöknek igazán finom aromájuk van. Mára már mindennapi kedves szokásommá lett, hogy délelőtt is, délután is leszámolok magamnak 25 szemet, ez az adagom, amit napi kétszer eszek magában.”

A lícium gyümölcs rengeteg jótékony hatással bír (erről itt olvashatsz bővebben >>>), amelyeket Ildikó is megtapasztalt a gyümölcs fogyasztása során:

Nemcsak rendbe hozta az emésztésemet, de sokkal jobb a közérzetem is. Nem fájnak az ízületeim, frissebben végzem a napi teendőimet, ez nagy segítség, mivel örökmozgó típus vagyok.”

És, hogy miért a Dr. Natur Étkek prémium Lícium gyümölcse az amire felhívjuk a figyelmet? Mert a tucatnyi goji-fajta közül a Lycium barbarum a legjobb!

  • Azt a kínai tartományt ahol a Lícium (Lycium barbarum) megterem, úgy hívják, a „100 éves fiatalok” hazája. Kizárólag itt él meg ez a goji gyümölcs, aminek méretre apróbb, de a húsa sokkal vaskosabb, tömörebb a társainál.

  • Hatóanyagokban is ez a leggazdagabb - az összes többi fajtát az ázsiaiak is másodrangúnak, „rosszabbnak” tartják.

  • Nem ismerek más olyan gyümölcsöt, ami több fehérjét tartalmaz, mint a virágpor, több rostot, mint a zabkorpa, 67-szer több B1 vitamint, mint a barnarizs, kétszer annyi B3-vitamint (niacin) mint az élesztő, ötször annyi káliumot, mint a brokkoli, kétszer annyi béta-karotint, mint a nyers spenót – vagy épp 150-szer magasabb az ORAC-értéke, mint a sárgarépa karotinoidjainak.

  • A kutatók szerint az összes emberi sejt élettartamára hat és akár 21 %-al megnöveli életképességük idejét.

Akár magad szeretnéd kipróbálni, akár te is ajándékként adnád valakinek, a Dr. Natur Étkek prémium Lícium gyümölcs kiváló választás.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.