Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: a Szerves Korall por bevált vádligörcsre is!

Anna évek óta lelkes fogyasztója az okinawai Szerves korall pornak, melyet csontritkulás ellen és magnézium pótlás miatt fogyaszt! Most egy új „oldalát” ismerte meg ennek az ásványi-anyag komplexnek: megszüntette a vádligörcsöt. Ezért Anna örömmel osztotta meg velünk véleményét a Szerves Korall porról.

Vásárlói vélemény: a Szerves Korall por bevált vádligörcsre is!

„Évek óta fogyasztom az okinawai Szerves korall port. Elsősorban csontritkulás és magnéziumpótlás miatt kezdtem el szedni, de nagyon jó vádligörcs ellen is. Három hetes kihagyás után újra elkezdett görcsölni a vádlim, úgyhogy itt az ideje a kúrának.

A ti javaslatotokra, Szerves Zöldkagylóval is kombinálom a térdfájásom miatt (lépcsőn felfelé tapasztaltam) és 1 hónap alatt teljesen megszűnt a fájdalom! Annyira, hogy nemrég jártam a Mária Magdolna templomnál, ahova 173 lépcső vezet fel, és egyáltalán nem fájt a térdem közben! Nagyon örülök neki, hogy gond nélkül tudok menni kirándulni, köszönöm nektek az ajánlást.”

Köszönjük Anna, további jó egészséget kívánunk!

Szinergikus ásványi anyag komplex a csontok és izmok egészségéért

Az okinawaii Szerves Korall por egy szinergikus ásványi anyag komplex, 74-féle ásványi anyaggal, és ideális (2:1) arányú kalciummal és magnéziummal. Ezzel az aránnyal a két tápanyag felszívódása egyaránt maximalizálható.

Tudtad? A Szerves korall port az Okinawát körbevevő sekély vizekből nyerik ki. Ez a fosszilis korall tengeri üledékből származik, így nem károsítja a környezetet, és mentes a nehézfém szennyeződésektől is.

Mikor használd ezt a jól oldódó kalcium-magnézium komplexet?

  • csontritkulás esetén, a csontok egészségének megtámogatásához (kombináld D-és K2-vitaminnal!)
  • az izmok egészségéhez izomgörcsök esetén
  • ha több energiára van szükséged és csökkentenéd a fáradtságot
  • ha túl sok stressz ér, és szellemileg is felfrissítenéd magad
  • ha a sav-bázis egyensúly eltolódott, esetleg reflux-szal küzdesz

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.