Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói visszajelzés: A Kollagén Facelift® ízületi gyulladás esetén is hatásos

Zsuzsanna már több termékünket is kipróbálta, és legutóbbi alkalommal, amikor a boltunkban járt, nagy örömmel mesélte el tapasztalatait. Körülbelül másfél évvel ezelőtt kezdte el fogyasztani kollagén mátrixunkat, a Kollagén Facelift®-et ízületi gyulladás miatt. Fél éves kúra után jelentős javulást tapasztalt, és a változás nem csak az ízületein, hanem az arcbőrén is szemmel látható volt.

Vásárlói visszajelzés: A Kollagén Facelift® ízületi gyulladás esetén is hatásos

„Másfél éve fogyasztom kúraszerűen a Facelift®-et, ugyanis az első fél év tapasztalata meggyőzött. Helyrehozta az ízületi gyulladást, tulajdonképpen ezért is kezdtem el szedni, újra tudtam mozgatni az ujjaimat. És a bőröm is sokkal szebb lett. A lányom külföldön él, viszonylag ritkán találkozunk, amikor legutóbb hazajött, neki is feltűnt, hogy milyen szépen kisimultak a ráncaim. Hát mit mondjak, én ezért a hatásért ugyan nem fogok reklamálni. :-)Ismerőseimnek is ajánlottam, a kúra után ők is ugyanezt tapasztalták: látványos javulás, legyen szó, akár bőrszépítésről, akár porc- és ízületi problémákról.”   

Köszönjük Zsuzsanna a visszajelzést!

Bőrünk, hajunk, porcaink rugalmasságáért igyunk Kollagént!

A kollagén testünk elsődleges fehérjéje. Megtalálható a hajban, bőrben, körömben, de a porcokban, csontokban és izmokban is. Mondhatjuk, hogy a kollagén gyakorlatilag az elasztikusságot, feszességet, rugalmasságot biztosítja a testünknek, ez a fehérje nem más, mint a „fiatalság elixírje”.

A Kollagén Facelift® 95-99%-os sejtszinten hasznosuló halkollagén és tengeri elasztin peptidekkel, csipkebogyóval és Aloe vera kivonattal támogatja mint az ötféle kollagén szintetizálását. Így gondoskodik a hajunk, a bőrünk, a körmeink, a porcaink, a csontjaink, az izmaink és beleink egészségéről is.

Jó tudni!

Szervezetünk kollagén termelése évről-évre csökken, a lassulási folyamat 20 éves kor után kezdődik, majd 50-60 éves korunkra teljesen leáll. Pótlását így már a húszas éveinkben megkezdhetjük.

Különösen fontos lehet ez akkor, ha aktív életmódot folytatunk, és ízületeink, porcaink fokozott terhelésnek vannak kitéve. Ha nincs akut probléma akkor évi kétszer, 60 napos minimumkúrát ajánlunk megelőző jelleggel.

Szeretnéd fokozni a kollagén hatását?

Válaszd mellé a következő tápanyagokat!

  • Napi 3000 mg RETARD C-vitamin  : a kollagén szintetizálásához elengedhetetlen a C-vitamin. Ez a fontos antioxidáns önmagában is hozzájárul a bőr és a porcok egészségéhez.
  • Fermentált növényi hialuronsav  : ez a tápanyag a kollagén “kistestvére”, egy, a kollagénrostok között található kitöltő, vízmegtartó poliszaccharid.  Különlegessége, hogy saját tömegének 1000-szeresét képes megkötni vízben, mindeközben pedig fiatalon tartja a kollagén rostokat.
  • Új-zélandi tarajos zöldkagyló :  ha porckopással, ízületi fájdalmakkal küzdünk, akkor „kötelező” tápanyag a zöldkagyló. Ugyanis a benne lévő glükozaminoglikánoknak köszönhetően segít a csontok megerősítésében, és a porcok regenerálásában.  

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.