Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény – Kollagén Facelift + Hialuronsav

Újra siker és elégedettség

Julcsi már korábban is próbálta a kollagén és hialuronsav kúrát! A szünet után azonban úgy döntött, hogy eljött az ismétlés ideje, és most sem bánta meg döntését. Nézzétek csak, milyen újabb pozitív hatásait fedezte fel magán!

kollagen-tapasztalat-kollagen-velemeny-kollagen-facelict.jpg

„A mostani kúra talán még szuperebb, mint az előző. Ha tehetném, folyamatosan innám, szünet nélkül. Szedek mellé hialuronsavat is, és egészen kivirult a bőröm, hidratált lett, pedig tél végére már nagyon küzdöttem a bőrszárazsággal.

Az utóbbi időben elkezdett töredezni a körmöm, most pedig nemcsak megerősödött, hanem gyorsabban is nő. A hajam is sokkal egészségesebb, és jobb lett a közérzetem is. 25 év felett mindenkinek ajánlom, aki szeretné megőrizni a fiatalságát, szép hajat, körmöt szeretne! Szóval, köszi még egyszer!”

Mi köszönjük Julcsi a visszajelzésed. Újra! :-)

Komplett haj, bőr, köröm, porc kúra kollagénnel!

A kollagén a test elsődleges fehérjéje. Megtalálható a porcokban, inakban, ízületekben, de építő eleme a hajnak, körömnek, bőrnek is. A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságát, feszességét, egy szóval: fiatalságát!

Kezdd el időben a pótlást!

Testünk kollagén termelése a kor előrehaladtával csökken, így bőrünk is veszít rugalmasságából, majd megjelennek az első ráncok. Ne várd meg!

Kollagén Facelift®- ben lévő kollagén mátrix az öt legfőbb típusú kollagén szintetizálását stimulálja. Felel hajad, bőröd, porcaid, csontjaid és az ízületek egészségéért is!

E mellett 12 órán belül 95-99 %-ban hasznosul!

Próbáld ki Te is >>> 

Fokozd tovább a hatást!

A hialuronsav a kollagén „kistestvére”, vizet tart meg a kötőszövetben a sejtek között, és fiatalon tartja a kollagén rostokat.

Natur Tanya® Fermentált hialuronsavat  baktériumokkal erjesztették, melynek eredményeként egy megközelítőleg 10-szer jobb hasznosulású, tiszta terméket kaptunk eredményül.

Ha együtt fogyasztjuk a kollagént és a hialuronsavat nem csak, hogy két oldalról is megtámogathatjuk bőrünk, körmeink, porcaink egészségét, hanem a két tápanyag egymás biohasznosulását is fokozza.

Próbáld ki Te is >>>

Ha biztosra akarsz menni, turbózd fel naponta 2000 mg C-vitaminnal is a kúrád!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.