Vásárlói vélemény – Kollagén Facelift + Hialuronsav

Újabb siker, újabb elégedettség!

Julcsi már régóta szemezett a kollagénnel, de akkor szánta el magát a kúrára, amikor kozmetikusa is javasolta  bőrszépítésre.  Hozzánk betérve a Kollagén Facelift ® folyadékot ajánlottuk számára. Hamarosan a következő elégedett levél érkezett hozzánk:

kollagen-facelift-koncentratum-vasarloi-visszajelzes.jpg

„Ez a kollagén kúra egyszerűen fantasztikus! Alig egy hónapja iszom, nagyon bevált! Sokkal üdébb lett az arcom, a hajam is megvastagodott, és bármilyen furcsa, jobb lett a közérzetem is. Kifejezetten halkollagént kerestem, hiszen tudtommal annak a legjobb a felszívódása, az pedig, hogy folyadék,  csak pluszt jelentett. Nagyon köszönöm az ajánlást, örülök, hogy rátok találtam!”

Kedves Julcsi, mi köszönjük a visszajelzésed!

Komplett haj, bőr, köröm, porc kúra kollagénnel!

A kollagén a test elsődleges fehérjéje. Megtalálható a porcokban, inakban, ízületekben, de építő eleme a hajnak, körömnek, bőrnek is. A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságát, feszességét, egy szóval: fiatalságát!

TUDTAD? Testünk kollagéntermelése 25 éves korunk után lelassul, megjelennek az első ráncok, veszít bőrünk rugalmasságából, az ízületek is kevésbé ellenállóak lesznek.   

Ne várd meg! Kezdd el időben a pótlást!

Kollagén Facelift®- ben lévő kollagén mátrix az öt legfőbb típusú kollagén szintetizálását stimulálja. Felel hajad, bőröd, porcaid, csontjaid és az ízületek egészségéért is!

Próbáld ki Te is >>> 

Fokozd tovább a hatást!

A hialuronsav a kollagén „kistestvére”, vizet tart meg a kötőszövetben a sejtek között, és fiatalon tartja a kollagén rostokat.

Natur Tanya® Szerves hialuronsavat  élesztőből erjesztették enzimekkel, melynek eredményeként egy legalább 7-10-szer magasabb felszívódású, tiszta terméket kaptunk eredményül.

Ha együtt fogyasztjuk a kollagént és a hialuronsavat nem csak, hogy két oldalról is megtámogathatjuk bőrünk, körmeink, porcaink egészségét, hanem a két tápanyag egymás biohasznosulását is fokozza.

Próbáld ki Te is >>>

AKCIÓ! Szépség kúracsomag -33 % kedvezménnyel!

Vásárold meg 14 940 Ft  helyett MOST 9.999 Ft-ért a 60 napos Facelift kúracsomagot! !

Ne maradj le! Az ajánlat a készlet erejéig él!

Rendeléshez kattints! >>>

specchasol-facelift-kollagen-collagen-koncentratum-vasarlas.jpg