Vásárlói vélemény – Kollagén Facelift + Hialuronsav

Újabb siker, újabb elégedettség!

Julcsi már régóta szemezett a kollagénnel, de akkor szánta el magát a kúrára, amikor kozmetikusa is javasolta  bőrszépítésre.  Hozzánk betérve a Kollagén Facelift ® folyadékot ajánlottuk számára, 95-99%-ban hasznosuló kollagén peptidekkel és tengeri elasztinnal. Hamarosan a következő elégedett levél érkezett hozzánk:

hialuronsav-kollagen-facelift-velemeny.jpg

„Ez a kollagén kúra egyszerűen fantasztikus! Alig egy hónapja iszom, nagyon bevált! Sokkal üdébb lett az arcom, a hajam is megvastagodott, és bármilyen furcsa, jobb lett a közérzetem is. Kifejezetten halkollagént kerestem, hiszen tudtommal annak a legjobb a felszívódása, az pedig, hogy folyadék,  csak pluszt jelentett. Nagyon köszönöm az ajánlást, örülök, hogy rátok találtam!”

Kedves Julcsi, mi köszönjük a visszajelzésed!

Komplett haj, bőr, köröm, porc kúra kollagénnel!

TUDTAD? A kollagén a test elsődleges fehérjéje. Megtalálható a porcokban, inakban, ízületekben, de építő eleme a hajnak, körömnek, bőrnek is. A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságát, feszességét, egy szóval: fiatalságát!

Testünk kollagéntermelése 25 éves korunk után lelassul, megjelennek az első ráncok, veszít bőrünk rugalmasságából, az ízületek is kevésbé ellenállóak lesznek.   

Ne várd meg! Kezdd el időben a pótlást!

Hogyan válassz kollagént?

Két dologra fontos figyelnünk, amikor kollagént választunk:

  • milyen alapanyagból készül
  • és milyen biohasznosulás jellemzi

Ma már tudjuk, hogy a halkollagén rendelkezik a legjobb felszívódással. Ráadásul, a Kollagén Facelift® hidrolizált, vagyis "előemésztett" kollagént tartalmaz, így lényegesebb kisebb molekulatömeggel rendelkezik más kollagénekhez képest, ami még jobb felszívódást eredményez.

További előnyök a Kollagén Facelift® mellett:

  • mind az öt típusú kollagén szintetizálását stimulálja
  • nagy mennyiségű tengeri elasztinnal dúsított, mely a kollagénnel együtt felel a test rugalmasságáért

Próbáld ki Te is >>> 

Fokozd tovább a hatást hialuronsavval!

TUDTAD? A hialuronsav a kollagén „kistestvére”, vizet tart meg a kötőszövetben a sejtek között, és fiatalon tartja a kollagén rostokat.

Natur Tanya® Szerves hialuronsavat  élesztőből erjesztették enzimekkel, melynek eredményeként egy legalább 7-10-szer magasabb felszívódású, tiszta terméket kaptunk eredményül. Ráadásul, ezt a hialuronsavat C-vitaminnal is dúsították a még jobb eredmény érdekében. A C-vitamin önmagában is támogatja a bőr rugalmasságát, de hozzájárul a kollagén és a hialuronsav hasznosulásához is.

Fogyaszd együtt a bőrfiatalító párost!

Ha együtt fogyasztjuk a kollagént és a hialuronsavat nemcsak, hogy két oldalról támogathatjuk meg bőrünk, körmeink, porcaink egészségét, hanem a két tápanyag egymás biohasznosulását is fokozza.

Próbáld ki Te is >>>

AKCIÓ! Szépség kúracsomag kedvezménnyel!

AKCIÓ! Szépség kúracsomag kedvezménnyel!

Vásárold meg 20 070 Ft  helyett MOST 18.765 Ft-ért a 60 napos Facelift kúracsomagot!

Ne maradj le! Az ajánlat a készlet erejéig él!

Rendeléshez kattints! >>>