Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény -Kollagén Facelift® és Szerves Hialuronsav

Újabb siker – újabb elégedettség

Egy kedves visszatérő vásárlónk, aki szeret futni, ízületei védelmére jól hasznosuló növényi hialuronsavat és folyékony kollagén mátrixot keresett nálunk. Jótékony hatásait nem csak mozgásszervein, de a haján is megtapasztalta. Hogyan lehetséges ez?

Tudj meg te is többet erről a hialuronsavról és kollagénről!

facelift-kollagen.jpg

„Barátnőmnek meséltem a futás közben tapasztalt, újkeletű térdfájdalmamról, ő ajánlotta, hogy kezdjek bele egy hialuronsav és kollagén kúrába, neki nagyon sokat segített  hasonló panasz esetén. Visszatérő vásárló vagyok az Oktogoni üzletben, ezért gondoltam itt biztosan találok megfelelőt.

Itt ajánlották számomra a folyékony kollagént, ami sokkal kedvezőbb felszívódással bír. Mint mindig, most sem csalódtam, a kúra nemcsak az ízületi problémáimat mulasztotta el, de szemmel láthatóan pozitív hatással volt a hajamra és a bőrömre is. Köszönöm az ajánlást!”

Mi köszönjük a visszajelzést, és jó egészséget kívánunk!

Komplett haj, bőr, köröm, porc kúra kollagénnel!

A kollagén a test elsődleges fehérjéje. Megtalálható a porcokban, inakban, ízületekben, de építő eleme a hajnak, körömnek, bőrnek is. A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságát, feszességét, egy szóval: fiatalságát!

TUDTAD? Testünk kollagéntermelése 25 éves korunk után lelassul, megjelennek az első ráncok, veszít bőrünk rugalmasságából, az ízületek is kevésbé ellenállóak lesznek.   

Ne várd meg! Kezdd el időben a pótlást! De figyelj arra is, hogy mivel!

A folyékony Facelift® kollagén koncentrátum, 95-99%-os sejtszinten hasznosuló halkollagén és tengeri elasztin peptideket, csipkebogyót és Aloét nyújt étrendünkhöz, a hajunk, a bőrünk, a körmeink, a porcaink, a csontjaink, az izmaink és beleink egészségére.

Próbáld ki Te is >>> 

Fokozd tovább a hatást!

A hialuronsav a kollagén „kistestvére”, vizet tart meg a kötőszövetben a sejtek között, és fiatalon tartja a kollagén rostokat.

Natur Tanya® Fermentált hialuronsavat  baktériumokkal erjesztették, melynek eredményeként egy megközelítőleg 10-szer jobban hasznosuló, tiszta terméket kaptunk eredményül.

TUDTAD?

Ha együtt fogyasztjuk a kollagént és a hialuronsavat nem csak, hogy két oldalról is megtámogathatjuk bőrünk, körmeink, porcaink egészségét, hanem a két tápanyag egymás biohasznosulását is fokozza. Így gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessük el.


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.