Vásárlói vélemény: Kollagén Facelift® és Szerves Hialuronsav

Újabb siker, újabb elégedettség!

 „ A szépség belülről fakad”- szokták mondani, és ezt tudja kedves vásárlónk, Liza is. Számára fontos bőrének egészsége és szépsége, ezért úgy döntött, hogy belsőleg is tesz érte. Nem is választhatott volna megfelelőbb párost, mint a Kollagén Facelift ® koncentrátum  és a Szerves, növényi eredetű hialuronsav  kettőse. A teljes kúra után, Liza újra visszatért hozzánk, és megosztotta velünk pozitív tapasztalatát.

Vásárlói vélemény: Kollagén Facelift és Fermentált hialuronsav

„Annyira szuper ez a páros, csak ajánlani tudom minden 30 feletti nő részére. Elengedhetetlen a kollagénpótlás, ha feszes, ragyogó bőrt szeretnénk! Én nagyjából két hét után kezdtem el észrevenni a változást, kisimultabb lett az arcom, egészséges a bőröm. A hajam is megerősödött. A szünet után újabb kúrába kezdek, annyira imádom a hatását!”

Köszönjük Liza a visszajelzésed!

Kipróbálnád Te is? Elmondjuk hogyan hat!

Kollagén Facelift®

A kollagén a test elsődleges fehérjéje.

Megtalálható a porcokban, inakban, ízületekben, de építő eleme a hajnak, körömnek, bőrnek is. A kollagénnek köszönhetjük testünk rugalmasságát, elasztikusságát, feszességét, egy szóval: fiatalságát!

Testünk kollagéntermelése a kor előrehaladtával csökken, ezért szükséges, hogy kívülről pótoljuk.

A Kollagén Facelift® koncentrátum fogyasztásával mind az ötféle kollagéntípust szintetizálhatjuk, és biztosak lehetünk abban is, hogy tökéletesen (95-99%-ban) hasznosul sejtszinten. 

Próbáld ki Te is >>> 

Szerves Fermentált Hialuronsav

A hialuronsav feladata, hogy a szövetekben hálószerűen összekapcsolja, és kitöltse a sejtek közötti állományt, és fiatalon tartsa a kollagén rostokat.

Emellett vizet tart meg a kötőszövetben a sejtek között, így kipárnázza az idegeket, a csontok végeit, formát, és alakot ad az emberi szemnek és szép kontúrt a bőrnek.

Itt sem mindegy a minőség! A Natur Tanya® hialuronsav készítményét élesztőből erjesztették enzimekkel, és élő probiotikumokkal tenyésztették, melynek eredményeként egy legalább 7-10-szer magasabb felszívódású, tiszta terméket kaptunk eredményül.

Próbáld ki Te is >>>

TUDTAD? 

Ha együtt fogyasztjuk a kollagént és a hialuronsavat nem csak, hogy két oldalról is megtámogathatjuk bőrünk, körmeink, porcaink egészségét, hanem a két tápanyag egymás biohasznosulását is fokozza. Így gondoskodnak arról, hogy a lehető legjobb eredményeket érhessük el.

Szépség kúracsomag AKCIÓ! 

Rendeléshez kattints! >>>