Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Puffadásra enzimek és növényi szén

Ilike évek ót szenvedett hasfeszüléstől, puffadástól, emésztési panaszoktól, amelyek bárhogy is étkezett, mindig előjöttek.  Termékeink közül elkezdte kúraszerűen használni a Highland Super Enzymes+ készítményét, valamint a Aeris kapszulánkat, amely ide kattintva is megvásárolható. Ilike legközelebb már úgy lépett be kis üzletünkbe, hogy mostanra minden panasza megszűnt! :) Szó szerint idézem őt:

„Ez a két termék egyszerűen remek! Nem feszül a hasam, nem fáj, nincsenek emésztési problémáim, bátran ehetek azt, amit csak megkívánok!”

Karbofin Forte, akív szén, növényi szén, szén

Köszönjük szépen Ilike, ahogy ígértük, megosztottuk a véleményed; reméljük minél több hasonló problémával küzdőhöz eljut az üzeneted! :)

STOP a puffadásnak!

Az AERIS kapszula a 8 legjobb természetes összetevőt koncentrálja, puffadás és emésztési zavarok ellen. Mikronizált növényi szénnel, erjedésgátló illóolajokkal és anyagcsereserkentő mangánnal gátolja a bélgázképződést és segíti az egészséges bélmozgást. Kattints érte!


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.