Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Kalory Emergency tabletta

Vásárlói visszajelzés a Kalory® Emergency tablettánkról, ami 4 oldalról is támogatja a testsúlycsökkentést.

 Kalory Emergency

„Amikor elsőnek tértem be a boltjukba és kértem étvágycsökkentőt a sok termék közül ez keltette fel érdeklődésemet és, amikor meghallottam, hogy nem ugrassza meg a glikémiás indexemet akkor sem, ha mégis egy picit elcsábulok máris vettem egy kúraidőnyi mennyiséget!

Sajnos a mai rohanó világba nagyon nehéz bármilyen diétát betartani és előfordult, hogy főétkezések előtt elfelejtettem bevenni, mégis a barátnőmmé vált, mert megértett! :) Csak ajánlani merem bárkinek, mert nekem alkalmanként is fantasztikus eredményt adott. Akárhányszor mentünk vendégségbe, szülinap-névnap ünneplésre persze terülj-terülj asztalkám fogadott finomságokkal és azt vettem észre, hogy kevesebb étel is elegendő volt és, amit sikerült keservesen leadnom kilókat nem szaladtak vissza! Boldog vagyok, köszönöm az ajánlást lányok!”

Próbáld ki Te is ! Vásárolj itt! ⬇

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.