Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény: Ízületi gyulladásra - Leni complex™ tabletta!

Emília régóta küszködik ízületi gyulladással és isiásszal. Mindkét panasz gyulladáscsökkentésért, fájdalomcsillapítóért és izomlazítóért kiállt.  Ezért Emília figyelmébe a Leni complex tablettát ajánlottuk, melynek gyógynövényes összetevői sikerrel és mellékhatás nélkül képesek felvenni a harcot eme panaszokkal. Legnagyobb örömünkre a hosszú ideig tartó sikertelen kúrák után, ez a kivonat végre Emíliának is megoldást hozott problémáira, és ma már Őt is visszatérő vásárlóink között tudhatjuk.  

vasarloi-visszajelzesleni-tabletta.jpg

„Melegben, nyáron és kora ősszel volt a legrosszabb. Ilyenkor már-már elviselhetetlen fájdalmakat éltem át. Már annyi mindent kipróbáltam, hogy kezdtem feladni a reményt. Akkor ajánlották a Leni tablettát, végre valami tényleg használt. Azóta is szedem, hiszen nem csak a fájdalom csökkent, de jóval könnyebben is mozgok. Csak ajánlani tudom, nagyon jó, és nagyon jól bevált.”

Köszönjük Emília a visszajelzést!

Specchiasol Leni tabletta

A kivonat előállítást tudományos kutatások előzték meg. Végül ez annyira sikeres lett, hogy az ördögkarom, Boswellia, Pycnogenol® és szelén szinergikus keverékéből készült terméket, szabadalommal is levédették.

Ezek az összetevők erőstik egymás hatását. Enyhítik a gyulladást, a panaszokkal együtt járó fájdalmakat, és fokozatosan állítják helyre az ízületek megfelelő működését.

Természetes megoldás az ízületekért

Ördögkarom

Gyulladásgátló, fájdalomcsillapító, görcsoldó hatása van. Segít enyhíteni a fájdalmat, az ízületek duzzanatát, és elősegíti fiziológiai működésük helyreállítását. Bizonyított terápiás hatásai következtében az ördögkarom felveszi a versenyt a kortizonnal, annak mellékhatásai nélkül.

Boswellia

Gátolja a csontok és a vázizomzat gyulladását.  Blokkolja a gyulladásos folyamatok beindulását elősegítő leukotriének létrejöttét.  Bizonyított terápiás hatásai következtében felveszi a versenyt a legelterjedtebb nem-szteroidos gyulladásgátlókéval. 

Pycnogenol®

Gyulladásgátló növényi vegyület, ami enyhíti az ödémát és a porckopást.  Az egyik leghatékonyabb antioxidáns, ami egy különleges fenyőféle kérgében található, amely a francia tengerpart, a Biscay-öböl mentén nő.

Szelén

A gyulladt ízületben csökkent szérum-szelénszint tapasztalható. A sejtmembránokat védő gyulladásgátló hatásával segíti a fontos anyagcsere-folyamatokban részt vevő selenoproteinek és enzimek megfelelő működését (antioxidáns hatás).   

*A Leni Complex™ tabletta már 12 éves kor felett alkalmazható.
**Ha külsőleg is szeretnénk megtámogatni a tabletta hatását, akkor válasszuk a;

Leni Complex™ gélt, vagy a
Leni Complex™ 24 órás tapaszt!

Próbáld ki Te is! Vásárolj itt! ⬇


Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.