Főmenü Termékeink
Vásárlói visszajelzések

Vásárlói vélemény - Influepid pezsgőtabletta

Újabb vásárlói visszajelzés az Influepid pezsgőtablettáról.
❤Kedves vásárlónk Lukács B. Gréta kifejezetten ezért a termékért tért be hozzánk: Propoliszos Influepid pezsgőtablettát szeretnék kérni! Megosztotta velünk tapasztalatait is: egyszer jól megfázott, influenzás lett, és az antibiotikum, amit erre a célra szedett némi káros mellékhatást okozott nála, felborult a bélflóra egyensúlya.

Influepid pezsgőtabletta, influlenza ellen

Ezen esetekre ajánlottuk neki nemrégiben az Influepid pezsgőtablettát, melyhez mostanra már kifejezetten ragaszkodik! Bővebben a termékről, ezen a linken >>>

----------------------------------------------------------------------------------------------------
„Már a betegség, nátha vagy meghűlés elején elkezdem szedni, sokkal jobb, mint az antibiotikum! Nagyon sokat segít, gyorsan regenerál, sőt nekem energiát is ad! A családban is mondhatni kötelezővé teszem a használatát, megelőzés és baj esetén egyaránt! ’’
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Gréta sikere nem lepett meg bennünket, hiszen az Infulepid pezsgőtablettánk lelke:

a vírusirtó Serrapeptase enzim és a
szabadalmi, teljes propolisz kivonat! 

➡ N-acetilcisztein (NAC) tartalma nyákoldó hatású, elősegíti a légúti megbetegedések esetén a légutakban és légcsőben képződő sűrű nyák kiürítését.

Tudtad?

Májméregtelenítő hatású is!

Mit jelentenek az immunrendszer segítségével legyőzött vírusok, baktériumok a májnak?

➡Feladatot, többletterhet, elbontandó „mérgeket”. A cisztein a máj által termelt egyik legfontosabb méregtelenítő molekula a glutation alkotója. Képes semlegesíteni számos káros méreganyagot, és a vírusok ellen is felveszi a harcot.

Köszönjük szépen a megosztott tapasztalatot kedves Gréta és további jó egészséget kívánunk!

Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.